Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumluluklarının Bilicindesin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri kısa zaman içerisinde çözümlemeye çalışın.

Daha sabırlı olmanız gerekiyor. Kendinize gereğinden fazla yüklenmemeniz gereken bir gün. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha tutumlu olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutinlerinize dikkat etmelisiniz. Düzen bir kere bozulunca toparlamak zor olabilir. Emeklerinizi, ihtiyaçlarınızı düşünerek daha bilinçli hareket etmelisiniz. İş ortamında detaylara odaklanarak dikkatli çalışmalısınız.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sabırlı olmaya ve karşı tarafı anlamaya çalışarak iletişim kopukluklarını önleyebilirsiniz. Ayrıca bugün, sağlık konularına dikkat etmekte fayda var. Dinlenmeye zaman ayırarak enerjinizi dengelemeniz gerekebilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde fazla sorumluluk almaya başladığını düşünebilirsin. Aile içindeki sorumlulukları kardeşlerine pay etmek seni rahatlatabilir. Kendi işini yapan Aslan burcuysan, mali konularda daha dikkatli olman gerekebilir. Gözünden kaçan küçük detaylar ilerleyen zamanda başına dert açabilirsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda bazı sorunlar gözünüze çarpabilir. İlişkiler konusunda netlik kazandırmak istediğiniz durumlarda, yapıcı bir tutum sergilemeniz önemli olacaktır. Çevrenizde de bu tutuma ihtiyacı olan kişiler olabilir; bugün aklı başında bir gözlem yapma görevi size düşebilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek işlerinizi daha iyi organize etmeye bakın. Kimi zaman, zaman alan problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yer yer yaşayacağınız yoğunluk bunaltıcı olsa da emeklerinizin karşılığını görüyor olmak moralinizi oldukça düzeltecek ayrıca maddi refah da verecek.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dileklerine, hayallerine daha fazla odaklanacağın bir gün olacak. Duygusal davranabileceğin bir gündesin. Ancak bu duygusallık kötü kararlar almana sebep olmayacak. Kendini daha iyi tanıyacağın ve isteklerine göre adım atacağın bir gün olacak senin için.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün enerjinizi yenilemek için daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir ancak dinlenme ve iyileşmenin önünde geçici engeller olabilir. Bu durum, bir ilişkideki kaybetme korkusuyla ilgili olabilir. Bir konuyu doğrudan konuşmak yerine, onun etrafından dolaşmak zorunda olduğunuz hissine kapılabilirsiniz ancak bu yolu seçmeden önce duygularınızı keşfetmekten korkmayın. Özel meseleler gün yüzüne çıkabileceği için kendinizi dedikodulara karşı korumanın yollarını düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, suçluluk duygusu veya geçmiş sorunlarla ilgili korkular da kendinizi daha iyi hissetmek için uğraşmanız gereken bir konu olabilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çekiciliğinize, duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden, olayları fazla abartmaya başladınız.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık ve gündelik uğraşlarınızla ani kadersel gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 28" R
Ay
Koç
25° 05' 22" R
Merkür
Başak
18° 21' 31" R
Venüs
Terazi
26° 16' 14" R
Mars
Yengeç
08° 53' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 43"
Satürn
Balık
15° 07' 48"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 30"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 56"
Lilith
Terazi
09° 09' 19"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>