Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinize biraz zaman ayırmalı ve ilişkinizdeki sorunların üstesinden gelmek için harekete geçmelisiniz. Denge kurabildiğiniz sürece sorunlarla karşılaşma olasılığınız azalacak.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmak isteyeceksiniz. Karşılaşacağınız tüm sorunları geride bırakma şansınız var. Sorunların çözüme ulaşması için harekete geçmeniz gerekmekte.

Bugün, finansal koşullara uyum sağlama konusunda zorluk yaşamayacaksınız. Koşullar ne kadar karmaşık olursa olsun, bunların üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde sağlam bir temel kurmak için sabırlı adımlar atın. Sosyal çevrenizdeki ilişkileri derinleştirmek, size destek sağlayacak. Maddi yatırımlar için küçük ama güvenli adımlar atmak mantıklı olur.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygularınızın derinliklerine inmek ve içsel dünyanızı keşfetmek için harika bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırın ve iç sesinizi dinleyin. Başkalarıyla iletişimde daha dikkatli olmanız gerekebilir, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bugün, intuitif ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmanızı gerektirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Sağlık konusunda dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermekte fayda var.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurt dışı bağlantılı işler yapan bir Aslan burcuysan dilini geliştirmek isteyebilirsin. Yoğun tempoda devam edenhayatına kısa bir tatil ile mola vermek istiyorsun. Tatil için ayırdığın birikimini devreye sokabilirsin. Akşam yemeğinde farklı mutfakların yemeklerini deneyebilirsin. Yenilikleri kovalayacağın bir gün geçiriyorsun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızı kurcalayan durumlar olabilir. Hemhem özel hayatınız söz konusu olduğunda hala bazı eksiklerin olduğunu düşünebilirsiniz. Bu konuyu paylaşacağınız kişilerin sizi doğru yönlendireceğinden emin olmalısınız; iyi niyetinden şüphe ettiğiniz insanlara bile bile içinizi açmayın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi öne çıkaran ve dikkat çekmenizi kolaylaştıran imkanlar var. Ancak biraz daha esnek olmaya çalışırım.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. İş ve kariyer için en doğru kararları aldığınıza emin olsanız da bugünlerde hayata geçiremeyebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İradenizin gücünün herhangi bir güce karşı gelebileceğini düşünebilirsiniz. Günün sonunda aynı gücün size neler kaybettirebileceğini de hesaba kattığınızda planınız daha işlevsel hale gelebilir. Duygularınızı ve niyetlerinizi hiçbir şeyin dışında tutmayın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bu günlerde maddi ve fiziksel dünyaya daha güçlü bir şekilde odaklanıyorsunuz. Nitekim finansal veya samimi meseleleri çevreleyen bazı karışıklıklar olabilir. Zamanınızı veya enerjinizi tüketen diğer kişilerle sınırlar çizmeniz gereken bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu, ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatır. Önünüzü, daha net görene kadar daha büyük satın alımlar yapmaktan ve borç alıp vermekten kaçının. Birinin niyetleri konusunda kendinizi emin hissetmiyorsanız, sorun çözmeye zorlamanın zamanı değil ancak ihtiyaçlarınızı incelemenin zamanıdır. Beklentilerinizin aşırı yüksek olduğu ve üzerinizde veya ilişkilerinizde gereksiz baskı oluşturduğu yaşam alanlarını arayın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gerçekleri görmek istemiyorsun. Kabullenişe geçmek seni daha da üzüyor. Olaylara objektif bakan birine danışabilirsin. Zihninde bir yanılgı var, bunun daha fazla yayılmasına engel ol. Gerçekleri kavrayabilirsin, bu da sana zenginlik, para pul ve müthiş bir enerji getirecek bugün.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyerhayatınızda beklenmedik gelişmeler aile hayatınızı ve sosyal çevrenizle ilgili konuları etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı deneyimlerin sonucu. Mesleki sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece aranılan bir kimliğiniz var. Yeni başlangıçlar için kendinize izin verin. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verecektir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>