Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fazla Sorgulamak İyi Olmayabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her detayı kafanıza takma eğiliminde olabilirsiniz. Önemsiz sorunları büyütmediğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme olasılığı yüksek. Olumsuzluklara takılı kalmamalı ve ilişkinize verdiğiniz değeri net bir şekilde ortaya koymalısınız. Çabalamanız gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Moralinizi bozabilecek bazı sorunlarla karşılaşsanız da bunların üstesinden gelme şansınız var. Ancak sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek unsurlardan uzak durmanız gerekiyor. Harcamalar konusunda bilinçli olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız. Etkin adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklediğiniz ödemelerin zamanında gelmemesi sizi sıkıştırabilir. Elinizde olan durumlardan dolayı kendinizi gereksiz bir efor ya da strese sokmayın. Yeni gelir kaynakları arayışına girebilir ve mevcut çalışmaları güçlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Aslan burcu için keyifli ve hareketli bir gün olabilir. İhtiyacınız olan motivasyonu ve enerjiyi bulabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir, yeni projelere odaklanabilirsiniz. İletişim becerilerinizin de üst seviyede olacağı bir gündesiniz, bu sayede etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirecek aktivitelere yönelmek size iyi gelebilir. Eğlenceli ve keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamlarda gözler üzerinde olacak. Bu durum üzerinde bir gerginliğe yol açabilir. Ay bugün su burcunda tutulacak. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan partnerine karşı fazla sorgulayıcı davranman aranızdaki iletişim hattının gerilmesine neden olabilir. Mesai bitiş saatinde uzun süredir görüşmediğin arkadaşının davetini kabul edebilirsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı projeler için destek bekleyebilirsiniz. Hem aile yakınlarınız hem de işbirliği yapmayı planladığınız insanlarla aynı paydada buluşup buluşmadığınızdan emin olun. Hedeflerinizi, isteklerinizi ve duygularınızı dağınıklığın getireceği sorunlara karşı korumalı, derlemelisiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular biraz keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu. Karar vermek için uygun zamanlar var.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde, geçtiğimiz günlerde düşen enerjinizi toparlamak için çaba göstermeyi tercih edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için uygun bir gün.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjisiz ve yorgun olmak bugün kendinizi eve kapatmanıza neden olabilir. Dinlenmek, evdeki küçük işlerle ilgilenmek konusunda bugünü iyi bir fırsata dönüştürebilirsiniz. Geçmişten gelen, ailenizle yaşadığınız ya da yaşam koşullarınızı etkileyen durumları dönüştürmek için de iyi bir günde olduğunuzu unutmayın.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, finansal bir konuyla ilgili bir değişiklik yapmak için güçlüdür, sevgili Aslan. Geçmişi yeni bir ışıkta görmek, bir değişiklik yapma konusunda güçlü bir arzuyu ateşler. Size borçlu olunan veya size gelen bir borç dikkat gerektirebilir. Ayrıca değerinizi savunmanız ve onurlandırmanız için sizi zorlayan bir olay şimdi ortaya çıkabilir. Bu tutulma sizi paylaşma, verme ve alma, güç dinamikleri, sahip olma, samimiyet ve finansla ilgili konulara uyandırır. Finansal ve duygusal destek veya bağımlılıklarınızla ilgili aydınlanmalar olabilir. Elbette, bir kişi, ilişki veya durum hakkında şişirilmiş duygularla uğraşıyor olabilirsiniz. Şu anda deneyimlediğiniz aydınlanmalar veya hoşnutsuzluk, bu doğrultuda önemli değişiklikler yapma yönünde topu yuvarlamaya başlayabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen bugün akıllıca olmayan bir karar verme. Duygularınla değil mantığınla davran bugün. Bu durumdan ne ders çıkarabiliyorsan çıkar. Herkesin amacını değerlendir çünkü sen mutlu bir sonuç alacaksın. Başarıya yol açacak yeni, parlak fikirler var zihninde. Lütfen sadece özgüvenli ol.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat veya sağlık alanlarında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olağandışı şartlar bağımsız eylemler gerektirir. Teknik anlayışlar size güç kullanımında veya güç sahibi insanlarla iletişim kurmakta yardım eder. Teknik sistemleyaparken dikkatli olun. Politika tehlikeli ola bilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>