Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sınandığını Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız konuşmalardan istediğiniz verimi alma ihtimaliniz yüksek. Olumsuzlukların üstesinden gelmeyi başaracaksınız; ancak bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini unutmayın.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, söylediğiniz her sözün önemli olabileceğini aklınızda bulundurmalısınız. Mümkün olan konulara yoğunlaştığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmanız gereken bir gün.

Bugün, parasal kaynaklarınızı yönetme konusunda daha bilinçli adımlar atmalısınız. Gereksiz harcamalardan kaçınmalı ve en iyi şekilde yönetim sağlamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz dinlenmek, mola vermek isteyebilirsiniz. Tatil planları, organizasyonlar, birkaç saatlik geziler bile size iyi gelebilir. Romantik ilişkiler açısından önemli kararlar almadan önce aceleci bir duygunun içinde olmadığınızdan emin olun.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, sezgilerinizi ve içsel bilgeliklerinizi güçlü bir şekilde kullanabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu sağlayabilir, ruhunuzu besleyen aktivitelere yönelebilirsiniz. Aşk konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir ve partnerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitim ve öğrenme konularında da başarılı olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek bugün önem kazanabilir. Bugün, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve hayal gücünüzü kullanmak için uygun bir zaman olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu için yaptığın planları yerine getirebilmek adına bugün her zamankinden daha yoğun çalışman gerekecek. Teknolojik cihazlarınla bugün zorluk yaşayabilirsin, gizliliğine karşı önlem almanda fayda var. Son zamanlarda artan stres, uyku problemi yaşamana neden olabilir. Özellikle zihnen kendini rahatlatmanda fayda var.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar mekanizmanız güçlü olabilir. Sosyal ortamlarda ya daalanlarında buna ihtiyaç duyan kişilerle görüşebilirsiniz. Kendiniz için uygun gördüğünüz şartların başkaları için de mümkün olabilmesi için sorumluluk almanız gerekebilir. Özellikle yönetici ya da danışman pozisyonundaysanız bugün bu konuda önemli kararlar alabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uluslararası konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde yeni edindiğiniz uğraşlar için harcamalar yapabilirsiniz. Samimi ortamlarda bulunmak size keyif verecektir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatleri sizin için şanslı geçecektir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde saf ve temiz yüreğiniz, iyi niyetiniz ortaya çıkabilir. Söylemek istediklerinizi açık yüreklilikle dile getireceğiniz bir gündesiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendiliğinden gelişen durumlardan ziyade bir kontrol mekanizması sizi daha çok güvende hissettirebilir. Ancak bu kontrolü her zaman elinizde tutmak sizi bir güç zehirlenmesine itebilir. Aile içinde bunun bir soruna dönüşmemesi için farklı bir görüşe ve mekanizmaya izin vermelisiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün başkalarına olan bağımlılığınızı değiştirmek için bir plana varabilirsiniz. Finansal veya duygusal engeller ve zorluklar, kendiniz ve ilişkileriniz hakkında temel ihtiyaçlarınızı veya bilgileri keşfetmenize yardımcı olabilir. Bir hayali gerçekleştirmek için küçük adımlar atmak, ilerlemeden önce bir engeli aşmanız gerekse bile, şimdi çok tatmin edici olacaktır. Şimdilik, rahat bir diyalog veya daha derin bir bağlantı kurmanın zor olduğunu hissedebilirsiniz. Geçici olarak kapalı bir zihin veya korku, gereğinden fazla savunmacılığa yol açabilir ve bu, sağlıklı veya gerçekten üretken konuşmalara elverişli bir atmosfer değildir. Sorunlu alanlarla ilgilenmek, zihninizi özgürleştirmenize yardımcı olabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt içi yurt dışı seyahatlere çıkabilirsin ya da taşınmayı, kendi yoluna gitmeyi düşünebilirsin. Bunların hepsi için bir yol haritası belirle lütfen. Yeni enerjiler sana daima mutluluk getiriyor. Kariyer ve statü sahibi oluyorsun, müjdeli haberler yakında gelir. Kader çabayı sever. İyi niyet gösterileri yap, mükemmel başarılar sana gelecek. İşinde terfiler alıp yükseleceksin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızda hiç olmadığı kadar doğru frekanslarda bir birlikteliği yaşıyorsunuz. Fakat ihmalkarlıklarınız yüzünden pürüzlerle uğraşmak zorunda kalmaya hazırlıklı olmalısınız. Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz. Atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>