Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sakinsin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek karmaşıklıklar yaşanabilir. Duygularınızı doğru ifade ettiğinizden emin olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru yararlanmanız gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili konulara daha şüpheci yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmalısınız. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte. Harcamalarınızı dengelediğiniz sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve kariyer konularında somut başarılar elde etme şansınız var. Planlı ve dikkatli çalışmalarınız, uzun vadeli hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olabilir. Statü ve gelir değişikliği konusunda iyi haberler alabilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, sakin ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dünyanıza odaklanabilir, meditasyon veya yoga gibi aktivitelerle zihninizi dinlendirebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız faydalı olacaktır, gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. İş hayatınızda yeni projeler önünüze çıkabilir, bu fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kalmak için elinden gelini yapıyorsun. Bugün üstüne fazla gelindiğini düşünebilirsin. Ailen ile aranı iyi tutuyorsun. Bir tek onların seni iyi anladığını düşünüyorsun. Kalabalıktan uzak durmak isteyeceğin bir gün olabilir. İlişkisi olan Aslan burcuysan, ilişkide karşı tarafın düşüncelerine önem veriyorsun.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel projelerinize odaklanmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinizi daha yaratıcı ve enerjik hissedebilir, hedeflerinize ulaşmak için yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkilerde uyum ve destek bulmak motivasyonunuzu artıracaktır.

25 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etme yönünde şanslısınız. Ailevi imkanlar da size olumlu tecrübeler getirebilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nazik ve ikna edici bir ses tonu ile bilhassa işinizde başarılı olabilecek ve üstlerinize istediklerinizi kolayca yaptırabileceksiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yetenekli olmak fark atmanız için yeterli gelmeyebilir. Bu yeteneği parlatacak ve kullanacak alanları da bulmalısınız. Yatırım ve birikim planları, bir hayali bir fikre dönüştürmekle ilgili istekleriniz konusunda şanslı bir gündesiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza olumlu bir değişiklik getirmek için büyük bir motivasyon taşıyorsunuz. Kariyer hedeflerinize odaklanmak ve bu alanda başarılı adımlar atmak için ideal bir zaman. Gün boyunca, sadece düşünmek yerine, harekete geçmeyi tercih ediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla etkileşime girme ve yeni şeyler öğrenme isteğiniz güçlü. Günün getirdiği enerji, sizi sosyal ortamlarda daha cesur ve açık fikirli yapacak. Bu süreçte, kendinizi geliştirmek ve hayatınıza yeni bir yön vermek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanma ve takdir edilme ihtiyacınızın artacağı bir gün sevgili aslanlar. Abartılı tavırlardan, ego çatışmalarından ve büyüklerinizle tartışmaktan kaçının. Parasal anlamda gereksiz riskler almayın, aşırı harcama yapmayın. Başkalarından beklemek yerine siz kendini onaylayın.

25 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün iş, kariyer ve hayatınızın genelinde duygusal olarak kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz ve ani gelişmeler sizi tedirginleştirebilir. Ancak maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün estetik duygularınızın güçlü olmasından dolayı seçici davranabilirsiniz. Partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Onun, geçmişten etkilenmesine neden olan sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Eklem ağrılarınız olabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>