Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şans Veriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Odaklanmayı başarmalı ve ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir gündesiniz.

Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmeye çalışın. Odak noktanız zaman zaman değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırları zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor.

Maddi konularda gereksiz adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte. Sınırları zorlamamaya çalışın. Tutumunuzu biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal durumunuz veya ortak kaynaklarınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kişisel dönüşüm süreçleri veya derinlemesine psikolojik analizler, size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. İşe yararlığın sorgulanması kararlarınızda belirleyici olabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcunun insanları için iletişim konuları ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek ve çevrenizle etkili iletişim kurmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, yakın çevrenizdeki insanlardan destek alabilir ve birlikte çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün, kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve enerjinizi olumlu yönde kullanarak hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Aslan burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle tekrar görüşmek için iletişimde kalmak isteyebilir. Bu kişiyi yakında tanıyarak bir şans vermek isteyeceksin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, çalışma koşullarını değiştirebilirsin. Çalışma koşullarını iyileştirmen çalışanlarını mutlu ediyor.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik ilişkiler ve mali konular ön planda olabilir. Bunun getireceği sorumluluk hissi agresif bir duruma dönüşmeden önce birbirinizi iyi anlamalı, ne yapacağınızı ve imkanlarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Sizin emin olamadığınız durumlarda önünüzde hiçbir engelin duramayacağını unutmayın.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Eğitim almak istediğiniz konularla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Finansal konularda kararlarınızı daha dikkatli almaya bakın. Duygusal yönden sizi bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğleden sonra yolculuklar gündeme gelebilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinize yeniliği davet etmek isteyebilirsiniz. Ev veya ofis ortamınızda temizlik ve arınma çalışmaları gerçekleştirmek için oldukça uygun bir gün.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızdan bazı insanların ya da imkanların gitmesi psikolojik olarak olumsuz etkilenmenize neden olabilir. Herkesin ve her konunun sizin için bir görevi olduğunu bildiğinizde yaşadıklarınıza kayıp olarak bakmayı bırakabilirsiniz. Aldığınız dersleri kullanarak yeni işlere ve çevrelere kendinizi açabilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün dengeyi bulmanın anahtarı, mutluluğunuzu başkalarına bağlamaktan kaçınmak ve kendi hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek olabilir. Bu tutum, hem sizi daha iyi bir konuma getirir hem de başkaları tarafından takdir edilmenize yol açabilir. Yakın ilişkiler veya kişisel alan ihtiyacı, arkadaşlıklar ve sosyal hedeflerinizle çatışabilir. Bazen basit bir çözüm, karmaşık bir durumu hafifletmenin en iyi yolu olabilir. Güç mücadeleleri veya ihanet gibi zorluklar ortaya çıkabilir, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Hayatınızdaki önemli kişilerle nitelikli zaman geçirmeye odaklanmak, hem sizin hem de onların huzurunu sağlayabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tamamen sizinle dışınızda gelişen konularla ilgilenmek zorunda olmanız gergin olmanıza sebep oluyor. Zamanınızı çalan gereksiz ayrıntılardan bir an önce kurtulmak istiyorsunuz. Önemli kararlarınızı alırken bugün biraz dikkatli olmanız gerekiyor.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak güvende hissedemeyebilirsiniz ve sosyal çevrenizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün ve size ulaşmaya çalışan kişilere fırsat tanımalısınız. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Özel kişileri bir araya getirecek ve onların çalışmalarına yardım edeceksiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 38' 24" R
Ay
Yengeç
21° 34' 58" R
Merkür
Akrep
15° 09' 17" R
Venüs
Yay
06° 57' 15" R
Mars
Yengeç
25° 34' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 50" R
Satürn
Balık
13° 08' 54"
Uranüs
Boğa
26° 13' 14"
Neptün
Balık
27° 40' 30"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 35"
Lilith
Terazi
12° 52' 04"
True Node
Koç
06° 23' 24"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>