Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çözüm Odaklısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken daha sabırlı davranın. Anlaşılabilir adımlar attığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini aslında siz de iyi biliyorsunuz. Tüm olumsuzlukları yavaş yavaş çözümleme şansınız var.

Doğru planlama ile istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Yarım kalan işlerinize odaklanmalı ve gerekli olan adımları atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Abartılı harcamalardan da kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik olarak rahatlayabilirsiniz; doğru çalışmanın olumlu geri dönüşlerini alıyorsunuz. Kazancınıza ve şu anki motivasyonunuz güvenerek işlem yapabilirsiniz ama yine de harcamalarınızı dengede tutun. Kamu ve hizmet sektörlerinde ilgi çekebilir, yenifırsatları ve maddi kaynaklar elde edebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha net ve açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. İletişim becerileriniz yüksek olacak ve insanlarla olan ilişkilerinizde kendinizi ifade etmede zorlanmayacaksınız. Özellikleortamında liderlik özelliklerinizi konuşturabilirsiniz. Ancak, öfkenizi kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz, çünkü ani patlamalar sizi çevrenizdeki insanlardan uzaklaştırabilir. Özel hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle samimi anlarınız olacak.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik bir aletinin aninden bozulmasıyla güne kötü bir başlangıç yapabilirsin. Bu duruma hemen çözüm yolu üretmeye çalışacaksın. Uzun zamandır arkadaşlarınızın buluşma tekliflerini geri çevirdiğini fark ediyorsun. Bugün arkadaşlarına bir teklifte bulunarak bir plan organize ediyorsun.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili yenilikler yaparak hataların tekrarını önleyebilirsiniz. Önceliklerinize ve sorumluluklarınıza odaklanarak iyileşme ve güzelleşme sürecini başlatabilirsiniz. Ayrıca, geçmişteki kapanmamış konular bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. 

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitim konularında yaratıcılığınızı geliştirmeniz gerekebilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında atacağınız adımlar olumlu sonuçlanabilir. Bu tutum geçici olsa bile dışarıdan yanlış anlaşılabilir. Bu hususta dikkatli olun.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı ve düşüncelerinizi kontrol edebilmekte zorlanmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukların tamamen ortadan kaldırılması için harekete geçmeniz gerekiyor. Sabırlı ve sakin kalabilirseniz, herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmazsınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün önünüzdeki olasılıkları hayal etmek için iyi bir zaman. İlerlemeden önce birkaç engeli aşmanız ve bazı iyileştirmeler yapmanız gerekiyor. Bu engeller muhtemelen içsel olanlardır ve ilerlemeden önce daha fazla hayal gücüne veya ilhama ihtiyacınız olabilir. Kendinizi savunmasız veya düşük ve geçici olarak motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Harekete geçmeden önce biraz daha düşünerek bir durumun tüm açılarını değerlendirmeniz iyi olabilir. Planlarınızı ilerletmek için acele ederken bazı önemli duygusal hususları kaçırıyor olabilirsiniz. Güvenilir geri bildirimler almayı, dinlenmeyi ve gücünüzü toplamayı hedefleyin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Sağlam bir akılcılıkla, engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Maddesel isteklerinizde fazla bir artış var.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır yapmak isteyip yapamadığınız planlarınız varsa bugün yeni ay enerjisiyle harekete geçme cesaretini kendinizde bulabileceksiniz sevgili aslanlar. Cesaretinizi yeteneklerinizle birleştirdiğinizde başarı gelecek.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar size sayısız avantaj kazandıracak.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>