Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Saygı Görüyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakma şansına sahipsiniz. İstenmeyen sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyi çözüme kavuşturabileceğiniz bir gün.

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İstenmeyen ne kadar sorun varsa çözümleme şansına sahipsiniz. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Olumsuzlukları geride bırakmak için elinizden gelenin en iyisine odaklanmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çekinmeseniz bile geride durduğunuz konular olabilir. Bugün hislerinizi, düşüncelerinizi paylaşmak, aklınızdan geçenler için bir yol aramak isteyebilirsiniz. Öne çıkmanın, kendinize yeni planlar ve yerler bulmanın her zaman daha iyi bir fikir olacağını unutmayın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundakiler için ilişkilerde daha sevgi dolu ve anlayışlı olma vakti olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, ancak karşı tarafı anlamaya çalışarak iletişimde daha başarılı olabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve yaratıcı projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal ve fiziksel detoks yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada geçirdiğin zaman dilimini bir kayıp olarak görmeye başlıyorsun. Zamanını daha verimli kullanmak isteyeceksin. İş yerinde terfi almanla birlikte çalıştığın kurumda saygınlığın artıyor. Ekip içinde sözünü dinlenen bir kişi haline gelebilirsin. Bu durum adeta egonu okşayacak.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinler veortamınızda bazı alışkanlıkları değiştirmelisiniz. Verimliliğinizi arttırmalısınız. Yeteneklerinizi sorumluluklarınız doğrultusunda ilerletmek, çevrenizde sizi etkileyen kişilerden uzaklaşmak sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Gençlerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizdeki dağınıklık sizi yorabilir. Gerçekçi ve dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkinizdeki dengeyi partnerinizin bozduğunu görmek sizi rahatsız etse de olaylara daha geniş çerçeveden bakabileceksiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı ve kararlarınız arasında mutlaka denge kurmaya çalışmalısınız. Otorite konumundaki kişilerle aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Enerjinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün küçük şeylerin önemini ve güzelliğini hatırlatan aktiviteler için harika. Ayrıca doğal yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanma zamanı. Mali durumunuzu kontrol altına almak ve değerli eşyalarınıza ekstra özen göstermek için motive olabilirsiniz. Hem maddi hem de manevi kaynaklarınızla daha iyi temas kurmak için iyi bir zaman. Bugün biraz zor, gerginlikler her zamankinden daha belirgin. Farklı bir şey yapmak veya yeni bir şey aramak için baskı hissedebilirsiniz ancak net bir yönünüz yoksa huzursuz hissedebilirsiniz. Sabırsızlık hakim olursa çatışmalar olabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uzun zamandır beklediğiniz onayı almanız mümkün. Yaratıcılığınız, özgüveniniz takdir edilesi.. Yeni başlangıçlar yapmak için gayet uygun bir gün. Pozitif ve enerjik hissediyorsunuz. Bugünü iyi değerlendirin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, yurt dışı konularında şanslı olabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik düşünceli kişilerin size yansıttığı etkileşimlerden, isteseniz de uzak kalmayı başaramayacaksınız. İçsel dengenizi bozmamalısınız. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak en büyük arzunuz. Sağlığınız yerinde.

23 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>