Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çözüm Odaklı Düşünüyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Çabalarınızın karşılığını almakta zorlanmayacaksınız ancak bunun için biraz zamana ihtiyacınız var. Daha huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmalısınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere nasıl başladığınız ve devam ettiğiniz konusuna kafa yorabilirsiniz. Hırslara yenilmeyen her ilişkide sorunların hızlıca ve güzellikle çözüldüğünü görebilirsiniz. Bugün hırsların yerine bırakacağınız motivasyonu ve sevgiyi inşa etmeye çalışın.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, evinizle ilgili konular ön planda olabilir. Evde düzenlemeler yapmak, aile üyeleriyle daha fazla vakit geçirmek veya rahatlatıcı bir ortam yaratmak için harika bir zaman olabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın sorunlarını çözmek için öncülük yapıyorsunuz. Fikirlerinizin önemsenmesi hoşunuza gidiyor. Kendi ofisi olan Aslan burcuysanız, ofisinizin lokasyonunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Daha merkezi bir lokasyonda ofis araştırmalarını başlıyorsunuz. Yabancı dilinizin yeteri kadar iyi olmadığını fark edeceksiniz. Kendinizi geliştirmek için yabancı dil kurslarını araştırıyorsunuz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjisiz ve yorgun olmak bugün kendinizi eve kapatmanıza neden olabilir. Dinlenmek, evdeki küçük işlerle ilgilenmek konusunda bugünü iyi bir fırsata dönüştürebilirsiniz. Geçmişten gelen, ailenizle yaşadığınız ya da yaşam koşullarınızı etkileyen durumları dönüştürmek için de iyi bir günde olduğunuzu unutmayın.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dönüşümler yaşanabilir. Olaylara tepkilerinizde daha sakin olmalısınız.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temkinli olduğunuz hususunda dikkatli davrandığınız bir gündesiniz. İş konusunda çalışmanız gereken kişilere diplomatik olmanız gerektiğini hatırlayın.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenle ilgili bir düzenlemeye gitmek ihtiyacı hissedebilirsin. Seni sıkan ve rahatsız eden insanlardan uzak durmak, sahip olduğun iyi yönlerin daha çok ortaya çıkmasına sebep olabilir. Karamsarlıktan uzaklaşmak sana iyi gelecek.

25 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kötü seçimlere yol açabilecek sabırsızlığa veya güven eksikliğine dikkat edin. Son eylemler veya kararlar hakkında şüpheye düşmek, işi kolaylaştırmanın, eylem planını yeniden değerlendirmenin veya seçeneklerinizi daha ayrıntılı bir şekilde keşfetmenin bir işareti olabilir. Güvensizliklerin farkına varmak onlarla baş etmenin ilk adımıdır ve tüm süreç gereklidir. Odaklanmanıza yardımcı olacak eylemlerde bulunmaktan yararlanabilirsiniz ve dikkatinizi dağıtacak şeyleri ortadan kaldırmak bunu yapmanın en iyi yolu olabilir. Gün ilerledikçe yönetilmesi gereken küçük bir dikkat dağıtıcı problem veya ikilem olabilir. Rahatlamak tamamen kolay değildir ve bir şeyi ne zaman ciddiye alacağınıza veya ne zaman bir kenara atacağınıza karar vermek kolay olmayabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner, evlilik, ortaklık konuları ön plana çıkabilir. Seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki küçük sorunlar, size bu kadar da korkutucu gelmemeli. Unutmayın bunlar her ilişkide olabilecek sorunlar! İş planlarınızın karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya verdiniz. Hayatın diğer yanlarından da zevk almaya çalışın. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

25 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 00" R
Ay
Boğa
19° 54' 17" R
Merkür
Başak
21° 28' 48" R
Venüs
Terazi
28° 19' 10" R
Mars
Yengeç
09° 49' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 44"
Satürn
Balık
15° 00' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 49"
Lilith
Terazi
09° 20' 29"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>