Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kötü Alışkanlıklarınızdan Kurtuluyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturmaya çalışın. Sorunların son bulmasını arzu ediyorsanız, adımlarınızı da ona göre atmalısınız.

Kişisel sorunlarınızı meslek hayatınızdan uzak tutmaya çalışın. Sizi heyecanlandıracak bazı gelişmeler de gündeme gelebilir. Sınırların bilincinde olmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden gelenin en iyisini yapma gayretiniz size farklı kapılar açabilir. Maddi konulardaki rahatlığınızın sürmesi için çizdiğiniz rotanın dışına çıkmanız gerektiğinde bundan kaçış yolları aramayın. Yaşantınıza etki edecek en iyi sonucu ummadığınız ancak ihtimal verdiğiniz noktalarda bulabilirsiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün güçlü ve lider bir enerjiye sahip olabilirsiniz. İş ve kariyer alanında başarı elde etmek için harekete geçebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir.

22 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik hayatınızı etkileyen kötü alışkanlıklarınızı olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu alışkanlıkları değiştirmek isteyeceksiniz. Ailenizde sürekli orta yolu bulmaya çalışmanız tahammül seviyenizi azaltabilir. Aile içindeki olaylarda kendinizi biraz daha geri planda tutmak isteyeceksiniz. Uyumadan önce dinleyeceğiniz müziklerle rahatlamaya çalışıyorsunuz.

22 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarda iyileşme haberleri alabilirsiniz. Emek verip sonrasında karşılığını görmek sizi motive edebilir. Şansınızı ya da sınırlarınızı zorlamak hoşunuza gitmese de bazı kolaylıkların bu zorlukların içinden çıktığını unutmamalısınız.

22 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakterinize dair önemli ipuçlarını yakalamak mesleki kariyerinizde önünüzü açacaktır. Böylelikle size destek olacak dostlar da edinebilirisiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok şanslı hissedeceksin. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirirken kararsız bile kalabilirsin. Senin için gelecek vadeden ne varsa peşinden gitmekte tereddüt etmemelisin.

22 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün üretken olmanızı teşvik etmenize yardımcı olabilir. Birine hoş bir şekilde bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz muhtemelen bu sebeple kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Yakın ilişkiler özel bir ilgiyle gelişebilir. İlişkileriniz terapötik olabilir ve birlikte mentorluk yapmak veya şifa vermek mümkündür. Eğlenmek veya kendinizi ifade etmek için özel yollar arıyorsunuz. Bir projeye veya kişisel ilginize olan tutkunuzun artmasından memnun olabilirsiniz ve dinlenme veya eğlence ile daha uzun vadeli planlar yapmak mümkündür. Bugün özellikle çekici ve büyüleyicisiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Aşk, sadece ‘ben’ duygusu değildir. Oysa siz herşeyi kendi doğrularınıza göre yorumluyorsunuz.

22 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

22 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mesleğinle ya da uğraştığın sanatınla ilgili güzel enerjiler var. Başarılı olacak da çok şey var, kendine güven. Ödüller ve terfiler sana geliyor. Hayatının her alanında başarı seninle olacak, bugün de öyle. “Güneş gibi parlıyorum, mesleğimde şöhret ve itibar bana akıyor” diye güzel bir olumlama yapabilirsin bugün.

22 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı deneyimlerin sonucu. Mesleki sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece aranılan bir kimliğiniz var. Yeni başlangıçlar için kendinize izin verin. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verecektir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

22 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 22" R
Ay
Boğa
19° 30' 09" R
Merkür
Başak
21° 25' 42" R
Venüs
Terazi
28° 17' 08" R
Mars
Yengeç
09° 49' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 38"
Satürn
Balık
15° 00' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 53"
Lilith
Terazi
09° 20' 18"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>