Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olumsuz Düşüncelerden Kurtuluyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte. Hassas yaklaşımlar ortaya koyabildiğiniz sürece daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

İlginizi çekebilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece daha huzurlu ve mutlu hissetmeye başlayacaksınız.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İradenizin gücünün herhangi bir güce karşı gelebileceğini düşünebilirsiniz. Günün sonunda aynı gücün size neler kaybettirebileceğini de hesaba kattığınızda planınız daha işlevsel hale gelebilir. Duygularınızı ve niyetlerinizi hiçbir şeyin dışında tutmayın.

21 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinizi daha içe dönük hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerde önemli kararlar alabilirsiniz. Duygusal bağlarınızı güçlendirmek için samimi ve dürüst iletişim kurun.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylar zaman zaman kafanızı meşgul ediyor. Geçmişinizi geride bırakmak istiyorsunuz. Hayatınıza odaklandıktan sonra kafanızda olumsuz hiçbir düşünce kalmıyor. İlişkisi olmayan Aslan burcuysanız, katılacağınız bir davette yeni taşacağınız biriyle yakınlaşabilirsiniz. Yeni kişiler tanımak ve hayatınıza almak sizi heyecanlandıracak.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sade ve şık bir yaşam tarzı benimsemek sizin için normal olsa da başkaları buna uymayabilir. Anlatmak yerine kendi tarzınızla ve bunu yaşamakla ilgilendiğinizde başkalarının yorumları azalacaktır. Her şeyin bir karşılığı vardır, siz bugün karşılık olarak ne almak istediğinize odaklanmalı ve buna göre davranmalısınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik bir yoğunluk içine girebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Sorumlu olduğunuz konuların üstüne gitmekte kararlı davranabilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissettiğiniz bir gündesiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyatınızı yükselttiğiniz bir günde olabilirsiniz. Miras veya tazminat gibi davalarınız varsa kendinizi bu noktada yorgun hissedebilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yaratıcı bir karmaşa içinde bulacaksın. Yapılması gereken işlerle ilgili ufak çaplı bir panik yaşayabilirsin. Durumun içinden çıkmak için yardım istemekten çekinmemek senin için iyi olacak.

21 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi takdir ettiğiniz olumlu bir yoğunluk olmasına rağmen, bugünün enerjileri o kadar da neşeli değil. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi tam olarak kullanmanızı sağlayacak etkinlikler ve projeler keşfedebilirsiniz ve bunlar bugün oldukça güzel bir şekilde sergilenebilir. Özellikle geliriniz, işiniz ve sağlığınız konusunda iyileşme, büyüme ve gelişme arzunuz güçlü. Bu, yaşamınızın duygusal kısımlarına daha fazla dikkat ederek kişisel bir gelişim yaşama zamanıdır. Artık daha hırslı hissedebilirsiniz ve inşa etme arzunuzu beslemek için iyi bir enerji yanınızdadır. Bir işi veya projeyi büyütmek için oldukça yetkin ve yetenekli görünüyorsunuz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Önemli gelişmeler içindesiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekleri görmek istemiyorsun. Kabullenişe geçmek seni daha da üzüyor. Olaylara objektif bakan birine danışabilirsin. Zihninde bir yanılgı var, bunun daha fazla yayılmasına engel ol. Gerçekleri kavrayabilirsin, bu da sana zenginlik, para pul ve müthiş bir enerji getirecek bugün.

21 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız çok ters rüzgarların etkisinde. İçiniz korkularla ve endişelerle dalgalanıyor. Yaşadığınız bu karmaşa sizi epeyce sarsacak gibi. İş hayatınızda aşırı yoğunluktan ötürü yüklenebileceğiniz işlerden fazlasına kalkışmak sağlığınızda, çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Şayet böyle bir durumla karşılaşır ve başka çare bulamazsanız altında kaldığınız işleri bir sıraya koymalı ve acele etmeden ele almalısınız. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun.

21 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 07" R
Ay
Boğa
21° 24' 38" R
Merkür
Başak
21° 40' 25" R
Venüs
Terazi
28° 26' 47" R
Mars
Yengeç
09° 53' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 05"
Satürn
Balık
14° 59' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 16"
Neptün
Balık
28° 29' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 33"
Lilith
Terazi
09° 21' 10"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>