Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendinizle Yüzleşiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sizi memnun edebilecek güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Şartların ne kadar zorlayıcı olabileceğini siz de iyi biliyorsunuz. Beklentilerinizin genel olarak karşılık bulabileceği bir süreçten geçmektesiniz.

Olumlu düşünceler içerisine girecek ve kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Daha doğru ve mantıklı kararlar alabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili zorlu durumlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz finansal karmaşıklığın tamamen çözüme kavuşmasını sağlamalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kişisel sorunlarınızın tamamen çözüme kavuşmasnı sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Ayrıca, bugün içerisinde daha radikal kararlar alma ihtimaliniz de var. Uygun adımlar atmanız gereken bir süreçtesiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün sosyal çevrenizde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, grup etkinliklerine katılabilirsiniz. Ayrıca yeni insanlarla tanışma fırsatı da yakalayabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil planları yapan bir Aslan burcuysanız, ekonomik engellere takılabilirsiniz. Kazancınızı arttırmak için ekarayışı içerisine girebilirsiniz. Uzun süredir ilişkisi olan bir Aslan burcuysanız partnerinize eskisi kadar yoğun duygular hissetmediğinizi düşüneceksiniz. İhtiyaçlarınıza yönelik değil, isteklerine yönelik yaptığınız harcamalar ilerleyen günlerde sizi zorlayabilir. Düzenli sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırımlar yapmak, kısa ya da uzun vadeli güvenceler oluşturmak isteyebilirsiniz. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz durumlarda, daha önce olumlu sonuç aldığınız alanlara yönelmenizde fayda var. Sevdiğiniz yerlerde sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek zihninizi toparlamanıza ve onu daha iyi kullanmanıza yardımcı olabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteği sizi heyecanlandırabilir. Yolculuk planları yapabilir, yeni yerler keşfetmek ve özgürleşmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Ancak özellikle sabah saatlerinde küçük kazalara karşı dikkat olun. İşyerinizden alacağınız haberler harekete geçmenizi sağlayabilir. Akşama doğru özgüveniniz daha da artabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi fırsatlarınızı yaratabileceksiniz. Doğallığınızın zaten ışıldadığı ve partneriniz dahil tüm çevrenizi mutlu ettiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşının aniden karşına çıkması seni şaşırtacak. Birlikte daha çok zaman geçirerek gününün daha keyifli geçmesini sağlayabilirsin. Farklı aktivitelerle meşgul olmak arkadaşlığınız için de iyi olacak.

26 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünkü etkileşimler kafanızın biraz karışmasına veya merakınızın artmasına neden olabilir. Daha fazla odaklanmaya yardımcı olabilecek şey, çözülecek entelektüel bir sorunu birisiyle paylaşmaktır; bu, verimsiz konuşmalar ve durumlar yerine enerjinin çözülecek yapıcı bir bulmacaya yönlendirilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte, günümüzde bazı noktalarda pasif agresiflik sinir bozucu olabilir. Kafa karıştırıcı veya eksik bilgiler alabilirsiniz. Bu da gerçek ile kurgu arasındaki farkı ayırt etme yeteneğinizi etkileyebilir. Bu muhtemelen neye veya kime inanacağınızı bilmediğiniz hissinden kaynaklanmaktadır. İnsanlar oldukça anlaşılması zor görünebilir. Günün ilerleyen saatleri, büyük resmi görmeniz için küçük sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel yoğunluk yaşadığınızı bildiğiniz halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerde gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Hata yapma olasılığınız yüksek.

26 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konularda ani değişiklikler olabilir, ancak ailenizin desteği sizi rahatlatabilir. Size harika bir gün dilerim, başarılar sizi bekliyor.

26 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmeyin. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışmak, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir. Mide sağlığınıza dikkat edin.

26 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 29" R
Ay
Boğa
12° 49' 24" R
Merkür
Başak
20° 34' 35" R
Venüs
Terazi
27° 43' 37" R
Mars
Yengeç
09° 33' 41" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 03"
Satürn
Balık
15° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 30' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 01"
Lilith
Terazi
09° 17' 15"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>