Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gözlem Yeteneğiniz Ön Planda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle mutlaka ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. Aceleci davranmak her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmaya çalışın. Abartılı harcamalar, sizi daha fazla zorlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir hedef belirlediğinizde bununla ilgili eksiklerinizin ve ihtiyaçlarınızın da farkında olmalısınız. Bu farkındalığa eriştiğinizde, başkalarının öneri adı altındaki eleştirileri yüzünden olumsuz etkilenmeyeceksiniz. Kendinizi geliştireceğiniz ortamların ve araştırmaların zamanınızı doldurmasına izin verin.

23 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, iyi günler! Bugün Aslan burcu için önemli bir gün olabilir. İçtenlikle beklediğiniz bir haber veya gelişme, bugün size ulaşabilir. Bu sizi sevindirebilir ve motivasyonunuzu yükseltebilir. Kendinize olan güveniniz artarken, cesaret ve kararlılıkla hareket etme isteği duyabilirsiniz. Ancak, aceleci davranmak yerine, planlı ve bilinçli adımlar atmanız önemlidir. İlişkilerde ise sevgi ve şefkat enerjisini yaymaya önem vermelisiniz. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına daha hassas olmanız ve onu desteklemeniz ilişkinizi güçlendirebilir. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmayı unutmayın. Bugün kendinizi şımartabilir ve keyifli bir zamana tanıklık edebilirsiniz. Ayrıca başkalarıyla paylaşmanın ve yardımcı olmanın önemini akılda tutmalısınız. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

23 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şeyin üst üste geldiğini düşünebilirsiniz. Yeni bir işe başladıysanız, işyerinize oryantasyon, adapte olma sürecinizi iletişim gücünüzle yönetmeye çalışacaksınız. Bu süreçte işyerinizdeki bazı kişilerin fazlasıyla ciddi, iletişimden uzak olduklarını gözlemleyeceksiniz. Alacağınız yeni kararlarla paranızı daha iyi yönetmek istiyorsunuz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızla ilgili planlarınızı sadece ortamda konuşmak yerine bu planları kesin çizgilerle belirtmelisiniz. Konular ve talepler sadece konuşmakla değil, bu konuşmalara uygun eylemle gerçek olabilir. Her ne kadar biliyor olsanız da, bazen yorgunluğun etkisiyle bu detayı unutabilirsiniz. Dinlenin, tekrar ayağa kalkın ve hayatınızın başında durun.

23 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlar kovalayabilirsiniz. Kendiniz için yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. Özgürlük hissi içinde olacağınız zamanlar var. Beklenmedik konuşmaların içinde kalabilirsiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle buluşma planlayabilirsiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırsızlık vakaları yaşanabilir. Sağlık konusunda temkinli olmayı ve gününüze orta derecede egzersiz eklemeyi ihmal etmezseniz kendinizi çok dinç hissedeceksiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatini doğru yere verdiğinden emin olmalısın. Eğer ortaya bir tepki koyacaksan, tepkinin doğru yere gittiğinden emin olman önemli bir konu haline gelebilir. Haklıyken haksız konuma düşmemek adına dikkatli davranman gerekecek.

23 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan gün, hayatınıza pozitif, ileriye dönük bir enerji getiriyor. Bugün destekleyici, yardımcı ve çoğunlukla mutluluk verici bir duygunun etkisi altındasınız. İçinizdeki sanatçı uyanır, daha sevecen ve dışa dönük olursunuz. Benzersiz nitelikleriniz veya yetenekleriniz için öne çıkmak istiyorsunuz. Romantizm her zamankinden daha fazla aklınızda olabilir ve buna karşılık romantik ilgi de muhtemeldir. Aksi halde sizin gibi düşünen insanları hayatınıza çekebilirsiniz. Yaratıcı projeleri yenileyebilir, başlatabilir veya tazeleyebilir ve dinlenmeye, boş zamanlara ve eğlenceli vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

23 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün seyahat, eğitim, yurt dışı konularında ve aşk, çocuk, hobi konularında şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

23 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Başta size özgürlük ve yeni bir mutluluk kapısı gibi görünen bu birliktelik, yeni sıkıntılara ve yeni mutsuzluklara götüren bir kapıyı da açabilir. Biten ilişkinizin sıkıntılarını unutmadan başka bir beraberliğe adım atmayın! Yaptığınız işte yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmamalısınız. Kendinizi koşullandırmayın. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Besin değeri yüksek olan yiyecek ve içecekleri tercih edin

23 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 16' 48" R
Ay
Boğa
05° 51' 50" R
Merkür
Başak
19° 41' 57" R
Venüs
Terazi
27° 09' 04" R
Mars
Yengeç
09° 17' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 22"
Satürn
Balık
15° 04' 37"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 10"
Lilith
Terazi
09° 14' 07"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>