Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kısıtlayıcı Tavırlara Dur Diyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çekincelerinizi bir kenara bırakacaksınız. İlişkinizden yana sorun yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Duygularınızı net olarak ifade etmeye çalışmalısınız.

Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Süreç içerisinde kendinize güvendiğiniz ve bunu da belli ettiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini aklınızda bulundurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlayıcı enerjiler alıyorsunuz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir. Ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmek yerine kendiniz toparlamanın yollarını aramalısınız. İkili ilişkilerde de sabırlı olmanız gereken bir gün. Anlaşılabilir adımlar atmanın sizin açınızdan çok daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

27 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, kendinizi dinlendirme ve huzur bulma zamanı. Evde rahatlamak, meditasyon yapmak veya sakin bir ortamda vakit geçirmek size iyi gelebilir. Aynı zamanda aile üyeleriyle ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İçsel dengeyi sağlamak için fırsat dolu bir gün.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklediğiniz paranın istediğiniz zaman olmasa da haftaya elinize geçeceği haberini almanız içinizi rahatlatacak. Çevrenize karşı analizci bir tutum sergilemeniz sizi onlardan biraz uzak tutsa da sizi tanıyanlara bu şekilde yol gösterdiğinizi biliyorsunuz. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız, sevgilinizin bazı konulardaki kısıtlayıcı tavrına artık dur diyeceksiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geliştirmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Hemkonuları hem de sosyal hayatta bir şeylerin tam olarak sizi yansıtamadığını fark ettiğinizde kabuğunuza çekilmek yerine çözüme odaklanmalısınız. Fedakarlık etmenin de bir sonunun ve öneminin olduğunu hatırlamanızda fayda var.

27 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek işler gündeme geliyor. Günlük işlerinizi daha iyi yönetmeye çalışmalısınız.

27 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleriniz ve organize etmeniz gereken konularda hızlı olmak isteyebilir, planlarınızı vaktinde bitirmek isteyebilirsiniz. Bunu da başaracağınızdan çok eminsiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yolculuk olmasa da ileride yolculuk olma ihtimalleri artabilir ve bugün bunu daha net görebilirsin. Gelecekte yapabileceğin yolculuklar için daha fazla hazırlık yapabilirsin. Kendini çok daha iyi hissedeceğin şeylere odaklanabilirsin bugün.

27 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hassas noktalara dokunmak veya birilerini yanlış anlamak her zamankinden daha kolay. Etrafınızda oldukça kışkırtıcı bir aura olabilir ancak gün sizi duygusal olarak güçlendirmek için mükemmeldir. Bugün aşk hayatınızla ilgili bazı dirençler olabilir ancak öğrenme ve paylaşma arzunuzu beslemek büyülü olabilir. Ayrıca bugün ortaya çıkan küçük sorunları daha iyi anlayabilirsiniz. Özellikle gün ilerledikçe, tüm bilgiler henüz elinizin altında olmasa bile, durumunuza dair daha fazla iç görünün tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle pratik konular hakkında konuşabiliyor ve gerçek çözümler üretebiliyor gibi görünüyorsunuz; kilit nokta, eski konulara yeni bir açıdan veya perspektiften yaklaşmaktır.

27 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı anlaşılmaya ihtiyacınız var. Çevrenizle birlikte hareket edin.

27 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir aşk çok yakında. Mevcut ilişkinde yeniden alevlenen tutku var ya da yeni biriyle tanışıyorsun.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiklerinize kendinizi anlatma konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Onların sorunlarını çok fazla sahipleniyor ve onlar adına karar veriyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda daha ılımlı davranırsanız, istediğiniz sonuca alabileceksiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 36' 38" R
Ay
Boğa
25° 42' 12" R
Merkür
Başak
22° 13' 42" R
Venüs
Terazi
28° 48' 37" R
Mars
Yengeç
10° 03' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 06"
Satürn
Balık
14° 58' 39"
Uranüs
Boğa
27° 04' 58"
Neptün
Balık
28° 29' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 49"
Lilith
Terazi
09° 23' 09"
True Node
Koç
06° 38' 30"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>