Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Motivasyon Kazanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, amaçlarınız doğrultusunda hareket etmekten kaçınmamalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her türlü yaklaşımdan kaçınmanız gerekiyor. Olayları biraz farklı değerlendirmeye başlayacaksınız. Etkinliğinizi korumanız gereken bir gün.

Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Etkin yaklaşımlar ortaya koyacaksınız ancak bunun da değişim gösterme ihtimali var.

Parasal sorunlarınızı ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olan ne ise, onu yerine getirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızı ve dış görünüşünüzü iyileştirmek adına yeni rutinler belirleyebilirsiniz. Kurallarına uyacağınız bir liste oluşturmanız önemli olacaktır. Zinde olmak, çalışmalarınıza ayıracağınız zamanı daha verimli kullanmanızı da sağlayacaktır.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcu için sosyal ilişkiler ön planda olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak etrafınızdaki insanlarla daha yakın ilişkiler kurabilir ve destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda daha da güçlü olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve hayata daha iyimser bakabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve bazı konularda çözüm bulabilirsiniz. Ayakkabı alışverişi yapmak için iyi bir gün olabilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının veyükünün seni epeyce yorduğunu fark edebilirsin. Ailecek yapacağın kahvaltı motivasyonuna kavuşmana yardımcı olabilir. Ev arayışı içerisinde olan bir Aslan burcuysan tam da istediğin gibi bir ev bulabilirsin. Rutininde farklılık arıyorsun. Yeni bir hobi arayışı içerisine girebilirsin. Asitli içecek tüketimine dikkat etmelisin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyalleşme, yeni insanlarla tanışma ve keyifli vakit geçirme imkanları artacaktır. Bu dönemde yaratıcılığınızı kullanabilir,projelerinizde hızlı ilerleme sağlayabilir ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak kontrolsüz hareketlerden kaçınmanız ve duygusal kararlar vermemeniz önemlidir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinize yön vermek için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Uzun zamandır yapmak istediğiniz planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir akşam olabilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız kaldığınız bazı günlerde yalnızlığın asla size göre olmadığına karar verdiniz. Yine de çevreniz olsun diye kendinizi kullandırmamaya dikkat edin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün teknolojiye çok fazla güvenmemelisin. Elektronik cihazların bozulması, göndermen gereken maillerde sıkıntı çıkması gibi konular canını sıkabilir. O yüzden her şeyin yedeğini aldığından emin olmalısın.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hem sorunları hem de çözümleri görüyorsunuz. Potansiyel olarak üretken bir zaman. Yine de bir şeyi aceleye getirme veya çok fazla işi hızlı bir şekilde halletme baskısı olabilir. Odaklanmak zor olabilir ve bu, daha fazla macera veya yaşam deneyimi arzusu ile ayrıntıları düzeltme ihtiyacı arasında kalmış hissetmeye neden olur. Neyse ki elinizden gelenin en iyisini yapmaya hazırsınız. Performansınız sizin için daha önemli ve iyileştirmeler yapmaktan mutluluk duyuyorsunuz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz olabilir; gerginlikler canınızı sıkmamalı.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizden taviz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için, girişimci ruhunuzu kullanmalısınız. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir çalışma örneği vereceksiniz. Güvenli yaşamaya özen gösteriyorsunuz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>