Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Melankolik Bir Gün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Duygularınızı ifade ederken biraz daha temkinli hareket edebilirsiniz. Atacak olduğunuz adımların her açıdan önemli olabileceği bir sürece giriyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum neyi gerektiriyorsa onu yapmanız gerekmekte. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmak isteyeceksiniz. Kişisel sorunlarınızı geride bırakmayı başardığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Doğru olan ne ise, onun üzerinde yoğunlaşmanız gerekiyor.

Maddiyata dayalı konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elde etmek istediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece istediklerinize daha rahat ulaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çıkmazın içinde olduğunuzu düşündüğünüzde, aslında sadece ikinci ve farklı bir görüşe ihtiyacınız olabilir. Bunun farkına varabilmek için çevrenizdeki insanları duymalısınız. Kendinize sınırlar çizerken bu sınırın içinde tek başına kalmamaya dikkat etmeniz, hem kendiniz hem de size ulaşmak isteyenler açısından önemli olacaktır.

28 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu insanları için duygularınız konusunda daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. İletişimde daha dikkatli olmalı ve çatışmalardan kaçınmalısınız. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için fırsat yaratın. Duygusal açıdan hassas olduğunuz bir gün olabilir, bu yüzden kendinizi gereksiz endişelerden koruyarak pozitif enerjinizi yüksek tutmaya çalışın. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz bir arkadaşınızla iletişime geçmek keyifli bir deneyim olabilir. Enerjinizi pozitif tuttuğunuz sürece günü olumlu bir şekilde geçireceksiniz. Umuyorum ki gününüz güzel geçer!

28 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayrılık kararı almak zorunda kaldığın bir ilişkin varsa, duygularının o kişiye karşı hala bitmediğini anlayabilirsin. Bu ilişkiye bir şans daha vermek isteyeceksin. Kendini melankolik hissedebilirsin. Sakin bir müzik eşliğinde gününü tamamlamak istiyorsun. Hiç beklemediğin bir çiftin ayrılık haberini duyabilirsin. Bu durum aşka olan inancını sarsabilir.

28 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde kalabilir, tek başınıza vakit geçirebilirsiniz. Mahreminizde kalmak, saklanmak istemeniz insani bir durumdur; bunun aksini hissettiren ya da düşündüren konulardan sıyrılmalısınız. Bu durum kendinize farklı ve yeni yaşam alanları oluşturma isteği doğurabilir, maddi imkanlarınız doğrultusunda bazı araştırmalara girebilirsiniz. 

28 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün muhatap olduğunuz kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Bazı konularda paylaşımcı olmanız gerekebilir. Eşinizin hayatındaki olaylar da gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra uğraştırıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda hedefleriniz çok büyük, bu hedeflere ulaşmak istikrar gerektireceği için olumlu olmanız çok önemli olacak.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şanslı bir gün senin için. Birçok şeyi kolaylıkla halledebileceksin. Hem parasal konularda hem de insan ilişkilerinde birçok konuyu yoluna koyabilecek ve keyifli bir gün geçirebileceksin bugün.

28 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dengeleyici enerjiler bugün odaklanmanıza yardımcı olabilir sevgili Aslan. Bu da bir süredir çözümlenmeyi bekleyen bir şeyi halletmenizi sağlar ve tatmin edicidir. Bir projeyi veya zanaatı öğrenmek veya mükemmelleştirmek için iyi bir zaman. Geçmişte verdiğiniz sözler hakkında bazı hatırlatmalar alabilirsiniz ancak bunları yerine getirebileceğinizi hissediyorsunuz ve kariyer planlama çabaları artık değerli olabilir. Pratik önceliklere odaklanmak için kendinizi disipline etmeye karar verebilirsiniz. Sağlam bir işin yapılması veya daha önce sinir bozucu veya düzensiz olan bir konuyu çözmek, ilgi odağı olabilir ve her şeyin üstesinden gelmek harika bir duygudur.

28 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, Ay’ın bulunduğu konum aşk ilişkilerinize değişik bir yorum sunuyor. Duygusal coşkularınızda yaşadığınız ikilem yüzünden çevrenizi, özellikle partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konular gündemde.

28 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

28 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

28 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>