Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Küslükler Son Buluyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullar üzerindeki etkinliğinizin tam da istediğiniz gibi olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortaklaşa kararlar alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantıklı ve sağduyulu olanın kazançlı çıkacağı bir gündesiniz. Para alışverişleri yüzünden hesaplarınız değişebilir. Birine yardım etmek isterken kendinizi riske atmayacak şekilde bunu yapmaya çalışmalısınız. Zaman ve kişilere olan güveninizi sorgulamanız gereken gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi ifade etme ve liderlik becerilerinizi doğru bir şekilde kullanma konusunda güçlü bir içsel enerji hissedebilirsiniz. Girişimci bir ruhla hareket edebilir ve büyük hedeflere odaklanabilirsiniz. İş ilişkilerinizde liderlik yeteneklerinizi sergilemek ve etkileyici bir etki yaratmak için fırsatlarınız olabilir. Ancak, bazen fazla kibirli davranabilir ve başkalarının görüşlerini dikkate almadan ilerleyebilirsiniz. İletişimde olacağınız kişilere saygı göstermeyi ve empati kurmayı unutmamak önemlidir. Kendinizi ön plana çıkarmak için fırsatlar bekleyebilirsiniz, ancak diğer insanların da ihtiyaçlarını ve düşüncelerini önemsemek dengeli bir yaklaşım sergilemenize yardımcı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgın olduğun kişilerin sana adım atmasını geri çevirmek istemeyeceksin. Aranızdaki buzlar yavaş yavaş eriyor. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Aslan burcuysan eski sevgilin seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir. Kalbine yenik düşeceksin. Anne tarafıyla ilgili bazı dedikodular kulağına gelebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bakış açınızı ve hayatınızdaki insanların tepkilerini düşünmek size yardımcı olurken alacağınız konularda da belirleyici olabilir. Problem yaşadığınız insanlarla yeniden iletişime geçmek, birbirinize destek verecek bir gündem oluşturmak ilişkilerinizi iyileştirebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan uğraşlar ya da parayla ilgili konular gündeminizi daha fazla meşgul ediyor. Özellikle ortaklı konularda maddi durumunuzu iyi yönetmeye çalışmalısınız.

28 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar eğer birkaç kola bölünürseniz kendinizden verim alamayabilirsiniz bu yüzden tek bir işinize odaklanın ve hakkı ile bitirmeye çalışmalısınız.

28 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konularında kendini yorabileceğin bir gün. Sevdiğin kişi ile arandaki genel durum seni gerebilir. Eğer bir ilişki içerisinde değilsen bile bu tür düşüncelerle kendini sıkabilirsin. Bunun tek çaresi var: arkadaşlarınla daha sık görüşmek!

28 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi zihinsel olarak heyecanlandırıyor sevgili Aslan. Günlük işlerinizde veya işinizde tempo artabilir ve bir planı uygulamaya koyma konusunda heyecanlı ve hevesli olabilirsiniz. Sorunları çözme ve kusurları giderme arzusu artık yoğun olabilir. Çevrenizdeki insanların problem çözmekle sizin kadar ilgilenmediğini fark ederseniz keskin sözlerden kaçının. Hemen konuyu kesip sorunun özüne veya köküne inme eğilimindesiniz. Bu, bir projeye başlamak için sabırsız da olsa mükemmel bir zaman olabilir. Gün daha sabırla ve daha istikrarlı bir tempoyla ilerliyor. Aslında istikrar rahatlatıcıdır ve yolda hissetmeniz gereken şey biraz rutin olabilir. Organize olmak ve işle ilgilenmek keyifli olabilir ve muhtemelenyapma, para kazanma veya yöntemleri ve verimliliği artırma konusunda harika fikirler ortaya çıkaracaksınız.

28 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Atacak olduğunuz adımları doğru atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarmalısınız. Ne istediğinizi bilir şekilde adım attığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

28 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar, para konuları ön planda olabilir. Aşk, tatil, eğlenceden dolayı harcamalarınız artabilir. Harika bir gün dilerim.

28 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki küçük sorunlar, size bu kadar da korkutucu gelmemeli. Unutmayın bunlar her ilişkide olabilecek sorunlar! İş planlarınızın karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya verdiniz. Hayatın diğer yanlarından da zevk almaya çalışın. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

28 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>