Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sürpriz Bir Mesaj Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, umursamaz gibi davranacak ancak çok fazla takacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için zamana ihtiyacınız var. Değişim gösteren koşullara uygun hareket etmeye çalışın.

Mesleki olarak daha tutarlı olmalısınız. Ne istediğinizi bilir şekilde adım attığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Özgürce hareket etmek istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekmekte. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizde bir değişim başlatmak isteyebilirsiniz. Hazır istiyorken neden olmadığına kafa yormak sizi geri plana düşürür. Çünkü sizin hazır olmanız kadar şartların da buna hazır olması gerekir; acele kararlardan kaçının.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için olumlu bir gün olabilir. Etkileyici bir kişiliğiniz var ve çevrenizdeki insanları etkilemekte başarılı olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmak için motivasyonunuz artabilir. Özgüveniniz sayesinde risk alma cesaretini gösterebilir ve yeni fırsatlar arayabilirsiniz. İş ilişkilerinde liderlik özelliklerinizi kullanabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Ancak, egonuzu kontrol etmek önemli olacak. İlişkiler konusunda ise, sevdiklerinizi şımartarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. İş arayan bir Aslan burcuysan, arkadaşından gelen teklifle ortak bir işe girişmeye karar verebilirsin. Temkinli hareket etmende fayda var. İlişkisi olmayanlardansan, sosyal medyada üzerinden sana biri mesaj atabilir. Bu teklife olumsuz bakacak olsan da zaman içerisinde fikrin değişebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin bir ruh hali, günü de sakin geçirmenize yardımcı olabilir. Hayatı zorlaştıran bir sürüve durum varken bunlara yenisini eklememelisiniz. Parasal konuşmalar yaparken sınırları koruyun. .

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara özen göstermelisiniz. İmaj değişikliği konusunu başka bir güne bırakmakta fayda var.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgisel olarak güçleneceğiniz ve kendinize güveneceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle ruhunuzu geliştirmeye yönelik birtakım kararlar alabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel gelişmelere açık olman gereken bir gün. Bir süredir üstünde uğraştığın işlerde çok güzel sonuçlara ulaşabilir ve beklentilerinden çok daha fazlasına erişebilirsin. Hemhem de sosyal ortamlarında güzel gelişmeler seni bekliyor.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün dikkatinizi perde arkası, özel veya arka plan meselelerine çekiyor. Gün tazelenmeniz, dinlenmeniz, düşünmeniz ve belki de en önemlisi yeniden toparlanmanız için üzerinizdeki baskının bir kısmını kaldırmanızı teşvik eder. Bugünün ilerleyen saatlerinde rutinlerden bazı memnuniyetsizlikler yaşanabilir. Geçmişten gelen bir sorun veya meseleyle barışmak ideal olacaktır. Görünürde işleyen hayal kırıklıkları artık beklenmedik ve dolaylı yollardan ortaya çıkabiliyor. Karar vermek kolay değildir ancak en iyisi işleri adım adım atmak veya en azından kararları vermek için daha net bir zamana kadar beklemektir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatında adil ve uygun kararlar var. Doğru bildiğini yap ve inançlarını savun. Mutlu bir aile hayatın var. Bu sayede duygusal ve maddi ihtiyaçların çok rahat karşılanıyor. Güvenilir ilişkiler içerisinde olacaksın bugün.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hastane, sağlık, gizli düşmanlar veya sosyal kimlik, vizyon, kişisel gelişim alanlarında bazı sorunlarla, manipülasyonlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise sorunlar büyüyebilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı deneyimlerin sonucu. Mesleki sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece aranılan bir kimliğiniz var. Yeni başlangıçlar için kendinize izin verin. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verecektir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>