Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özel Bir Teklif Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmanız gerekiyor. Duygularınızı ifade etme noktasında zorluklarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Önceliklerinizi belirleme noktasında sorun ya da sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz var. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyecek olmanız sizi zorluyor. Dengeli olmaya çalışmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmanız gereken bir gündesiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik beklentilerinizin olması sizi bunların gereklerini yapmaya daha çok itebilir. Yanılsamaların, duygusal krizlerin odağından çıkmak için kendinize bu yönde yeni hedefler koyabilirsiniz. Olayları ve insanları anlama, kabul etme biçiminiz değişiyor.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi yeniden keşfetmek ve ilgi alanlarınızı genişletmek için harika bir gün olabilir. Yaratıcı projelere yönelmek veya yeni hobiler edinmek için zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca, sosyal etkinliklere katılarak yeni insanlarla tanışabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Enerjiniz ve özgüveniniz yüksek olacak, bu nedenle cesur adımlar atmak için harika bir fırsatınız olabilir. Ancak, bencil veya dikkat çekmeye çalışan davranışlardan kaçınmak önemlidir. İyi bir denge sağlayarak, hem kendinizi ifade etmek hem de başkalarına saygı göstermek için çaba gösterin. Kendinize dikkat etmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için zaman ayırmayı da unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, beklemediğin birinden özel bir teklif alabilirsin. Bu teklifi düşünmende fayda var. Bu kişinin sana karşı yoğun duygulara sahip olabilir. Özel sektörde çalışan bir Aslan burcuysan, işle ilgili heyecan verici gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Karşılaştığın imkanları doğru şekilde değerlendirirsen kazançlı çıkacaksın.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilere olan bakış açınızı değiştirmelisiniz. Size bilmediklerinizi gösteren kişilerin düşmanınız değil dostunuz olabileceğini unutmayın. Kendinizden beklemediğiniz tavırlar başkalarının sizden beklentilerini de değiştirecektir. 

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden başınıza gelen olaylara karşı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda konsantrasyonunuzu toplamakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar alırken özen göstermenizde fayda var

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ya da arkadaşlık iletişimlerinizde de samimiyeti arayacağınız bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi anlatmaya ve anlaşılmaya derinden ihtiyaç duyabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok hoşuna gidecek bir teklif alabilirsin. Uzun zamandır gitmek istediğin bir yere davet edilebilirsin. Bu daveti kabul ederken sakin kalmaya çalış. Karşındaki insanlara çok fazla tepkini belli etme bugün.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya uzun vadeli bir planla bağlantıda olduğunuzu hissetmek için iyi bir zaman. Bugün, yoğun programınıza ara vermenizi ve hırslarınıza keyifli bir mola vermenizi mümkün kılıyor. Neyse ki, iç dünyanızı güçlendirmenize yardımcı olacak destekleyici, yaratıcı ve hatta sihirli bir enerjiniz yanınızda. Manevi veya yaratıcı bir kaçışa ihtiyacınız var. Sezgilerinizle bağlantınız bugün güçlü ve özellikle aile, yakın ilişkiler, mali konular ve ev işlerinde size iyi hizmet ediyor. Rahatlatıcı, gençleştirici ve yenileyici aktivitelere yöneliyorsunuz.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullara uygunluk sağlamakta zorlanmayacaksınız. Kendinizi ifade ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Önceliklerinizi belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için uygun zamanda olduğunuzu da unutmamalısınız.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya gündelik hayatta bazı aksilikler gerçekleşebilir. Sağlığa dikkat. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızda hiç olmadığı kadar doğru frekanslarda bir birlikteliği yaşıyorsunuz. Fakat ihmalkarlıklarınız yüzünden pürüzlerle uğraşmak zorunda kalmaya hazırlıklı olmalısınız. Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz. Atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>