Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Emin Olamıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınıza zarar verebilecek herhangi bir adım atmaktan kaçınmalısınız. Etkin adımlar atmanız gereken bir gün. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Mesleki olarak kendiniz köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyden önce kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için gereğinden fazla harcama yapmaktan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluk hissiniz ağır basabilir. Bu yüzden kırıcı söylemler ve davranışların tuzağına daha kolay düşebilirsiniz. Sakin, yalnız zaman geçirmek sinirlerinizi yatıştırmanızı sağlayacaktır.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşılaşabileceğiniz bazı zorluklara hazırlıklı olmalısınız. Sabrınızı koruyun ve hedeflerinize odaklanmayı sürdürün. Duygusal anlamda biraz hassas olabilirsiniz, bu yüzden duygusal dengeyi korumak önemlidir. Aşk hayatınızda da bazı sarsıntılar yaşayabilirsiniz, ancak iletişim kurarak sorunları çözme yoluna gitmelisiniz. İş hayatınızda ise, özgüveniniz sayesinde bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, başarılı olabilirsiniz. Unutmayın, kendinize inanmak ve cesur adımlar atmak size avantaj sağlayacaktır.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili bazı hamleleri kendine saklaman gerekebilir. Aksi takdirde taklit edildiğini fark edebilirsin. İlişkiye henüz yeni başlamış bir Aslan burcuysan, partnerinle ilgili bazı konularda tam emin olamayabilirsin. Güven vermeyen ilişkilerde ısrarcı olmamalısın. İç sesin seni her zaman doğru yönlendirecektir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinizi ayağa kaldırmalısınız. Taşınma, yer değişiklikleri, işinizi etkileyecek tanışmalar gibi konular bugün gündeminizde yer bulabilir ve üzerinde yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Risk almak terfi ve maddi gelir değişikliği gibi konuları daha görünür hale getirebilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı rahat ifade edemiyor olabilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünl cesaret gerektiren konularda cesurca adımlar atabilirsiniz. Bilhassa işinizle alakalı konularda üstlerinize kafa tutmanız bile söz konusu olabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İzleyeceğin bir film, dinleyeceğin bir şarkı veya karşına çıkacak olan bir portre seni çok duygulandırabilir. Duyguların yoğun olacağı bu günde sevdiklerinle daha fazla vakit geçirebilir ve muhabbetini arttırabilirsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan şimdi günlük hayatınıza veya çalışma ortamınıza aktif olarak daha fazla uyum getirmek için harika bir zaman. Çalışma ilişkileri bu etkiden yararlanabilir; aslında işiniz veya günlük rutinlerinizi takip ederek sosyal veya romantik bağlantılar kurabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize yardım ve hizmet yoluyla nasıl hissettiğinizi göstermenin de zamanı olabilir. Kendinizi açmak en çok istediğiniz şey olmasa da belirgin faydaları vardır. Verimli bir döneminizde olabilirsiniz ancak sosyal hayatınız ara sıra sizi işinizden uzaklaştırabilir. Bu, çalışmalarınız ve pratik hedefleriniz için benzersiz bir yaratıcı zaman olabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Bugünlerde sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız çok ters rüzgarların etkisinde. İçiniz korkularla ve endişelerle dalgalanıyor. Yaşadığınız bu karmaşa sizi epeyce sarsacak gibi. İş hayatınızda aşırı yoğunluktan ötürü yüklenebileceğiniz işlerden fazlasına kalkışmak sağlığınızda, çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Şayet böyle bir durumla karşılaşır ve başka çare bulamazsanız altında kaldığınız işleri bir sıraya koymalı ve acele etmeden ele almalısınız. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun.

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>