Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Başarı İçin Savaşıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş çözüme kavuşabileceği bir gündesiniz.

İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz hatalardan ders çıkartmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmeniz gereken bir gün.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve harcamalarınızı ona göre şekillendirmelisiniz. Gelir ve gider arasında denge kurabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki bazı insanların sizden uzaklaşması bir yalnızlığı değil bir davranış biçimini tetikleyebilir. Bunun ayrımını yaptığınızda her ilişkinizin gidişatı, her görüşmenizin neticesinden bir ders çıkarabilirsiniz. Sorun yaşadığınız kişilerle bir arada bulunabilirsiniz, kendinizi öğrendiklerinize göre durma noktasında hazırlayın.

26 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinizi dinlemeli ve vücudunuzun sinyallerini takip etmelisiniz. Ayrıca, ev yaşamınızda rahatlama ve huzur arayışında olabilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin emeklerinizi boşa çıkarmasından sonra sadece kendinize güvenmeye başlıyorsunuz. Başarıya ulaşmak için mücadeleyi elden bırakmıyorsunuz. Savaşçı yanınız ön plana çıkıyor. İlişkisi olmayan Aslan burcuysanız, sosyal medya aracılığı ile yeni biriyle tanışıyorsunuz. İlişkiye başlamakta aceleci olmak yerine sakin almayı tercih etmelisiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiliğinden gelişen durumlardan ziyade bir kontrol mekanizması sizi daha çok güvende hissettirebilir. Ancak bu kontrolü her zaman elinizde tutmak sizi bir güç zehirlenmesine itebilir. Aile içinde bunun bir soruna dönüşmemesi için farklı bir görüşe ve mekanizmaya izin vermelisiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Karşıt düşüncelere karşı uyumlu davranmanız gerekebilir. Yeni konulara karşı tepkisel davranabilirsiniz. İş yaşamanızda mücadele gerektiren sorumluluklar alabilirsiniz. Bazı konularda harekete geçmeniz gerekebilir. Stresli zamanlar yaşayabilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneri olan Aslan'ların ilişkisinde dengeyi tutturması mümkün ancak Yalnız olan Aslan'lar aradığı aşkın gelmesi için bir süre daha bekleyebilirler.

26 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir hayalini kurduğun gelişmeler sonunda gerçekleşebilir. Bu durum seni oldukça heyecanlandıracak. Değişime ayak uydurduğunu görmek seni şaşırtabilir. Bu sayede işlerini daha kolay halledeceksin.

26 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün sizi ayrıntıları düzeltmeniz gereken alanlara yönlendiriyor. En iyi sonuçları elde etmek için yavaşlamalardan, gecikmelerden veya eleştirilerden ders almayı hedefleyin. Her şeyi iyice düşünmek ve beklemek daha iyi olabilir. Alternatif olarak, rutin konulardan kaçmanın ve geniş düşünmenin veya yaratıcı eğlencenin tadını çıkarmanın sağlıklı yollarını arayabilirsiniz. İlişkilerdeki dengesizliklere karşı her zamankinden daha duyarlı olabilirsiniz ve kendi yolunuza gitme arzunuz, arkadaşlık arzunuzla çatışabilir. Duygularınızı tanımlamayı ve netliği engelliyorsa bunları çözmeyi hedefleyin. Bugün ilerleyen saatlerde, işleri normalden biraz daha ciddiye alıyorsunuz ve bu durum size bir sorunun temeline inmek, araştırmak için büyük bir enerji getiriyor.

26 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Hayata geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında çevrenizin fikirlerine saygı göstermelisiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

26 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner, ortaklık ve yakın arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Beraber harekete geçebilirsiniz. Ayrıca duygularınızı yansıtırken biraz abartılı bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği birarada yaşatmaktan vazgeçin. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. İş hayatınızda inisiyatifinizi kullanarak bir karar almanız gerekebilir. Gerginliğe hazır olun. Bir süre sonra aldığınız kararın pozitif etkilerini görmek, sizi çok sevindirecek. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz

26 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 00" R
Ay
Boğa
19° 54' 17" R
Merkür
Başak
21° 28' 48" R
Venüs
Terazi
28° 19' 10" R
Mars
Yengeç
09° 49' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 44"
Satürn
Balık
15° 00' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 49"
Lilith
Terazi
09° 20' 29"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>