Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Yerler Keşfediyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Olumsuzlukları çok fazla gözünüzde büyütmemeniz gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Mesleki koşulları tekrar tekrar gözden geçirmeye çalışmalısınız. Dikkatli ve dengeli olabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Sorunları tamamen geride bırakmanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü sıkıntının çözüme kavuşma ihtimali de var. Biraz daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bankalarla ilgili işlemlerinizi tamamlarken dikkatli olmalısınız. Kesin bir şekilde elde etmediğiniz hiçbir geliri hesaplarınıza karıştırmayın. Bu bilgiyi, birini gerçekten yanınızda görüp görmediğiniz konusunda da kullanmanız üzülmenizi engelleyecektir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün aile ve ev yaşamınıza odaklanabilirsiniz. Evde düzenlemeler yapmak, aile üyeleriyle zaman geçirmek veya sevdiklerinizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İş hayatında ise disiplinli ve organizasyonlu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi harcamalarınızı dengede tutmak istiyorsunuz. Dengeli harcama yapmak sizi rahatlatacak. Evinizde yapacağınız tadilatı erteliyorsunuz. Bugünü kardeşinize ayırıyorsunuz. Dışarıya çıkıp yeni mekanlar keşfedeceksiniz. Kardeşinizle vakit geçirmek aranızdaki bağları güçlendiriyor. Sosyal medyanızı daha verimli kullanmak istiyorsunuz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin bahsettiği konuların sizin için önemini düşünmelisiniz. Bunlara hayatınızda yer vermek onu önemsediğinizi gösterebilir. Cömertliğinizi göstermeniz gereken bir gün olabilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi daha fazla sıkışmış hissedebilirsiniz. Parasal konularda yeni kaynaklar gündeme gelebilir. Karar vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Duygusal yönden sizi etkileyen durumlardan etkilenebilirsiniz. Borç alacak konuları gündeminizi meşgul edebilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda kendinizi dizginleyebilmeli, mantığınızla da hareket etmelisiniz. Rüyalarınızın çok gerçekçi olacağı bir evredesiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışacağın ortamlara girebilirsin. Bu ortamlarda zaman geçirmek kendini geliştirmek için yeni fırsatlar sunacak. Bunları değerlendirmeye çalışmak seni gün boyu meşgul tutabilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bazı noktalarda biraz tuhaf bir enerji olabilir. Bir konu hakkında kararsız kalabilirsiniz ya da kendinizi biraz tükenmiş ve dikkatini dağılmış hissedebilirsiniz. Sırf net bir cevabınız olmadığı için, istemeden de olsa başkalarını yanıltmamaya çalışın. Ayrıca harcamalarınızı ve mali işlemlerinizi dikkatle izleyin. Ödeyemeyeceğiniz bir borç alma isteği, gerçekçi olmayan beklentilerle birleşince sizi yanlış yola sürükleyebilir. Etrafınızdaki insanlar ya gelecek hakkında endişeleniyor ya da geçmiş hakkında suçluluk duyuyor olabilir, bu da sağlıklı bir iletişimi zorlaştırabilir. Bu, büyük bir harcama yapmak için kesinlikle en iyi zaman değil.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü, radikal isteklerinizi yerine getirmeye çalışacaksınız. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, miras, ameliyat veya sağlıkla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca ani harcamalar da yapmak zorunda kalabilirsiniz. Biraz huzursuzluğunuz psikolojik olabilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde her iki tarafın da fazla alınganlık yapması gereksiz endişelere neden oluyor. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Son zamanlarda meslek yaşantınızda biraz gevşek davranıyorsunuz, fakat bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenizin merakla beklediğiniz neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz. Mali imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi?

27 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 36" R
Ay
Boğa
19° 48' 15" R
Merkür
Başak
21° 28' 01" R
Venüs
Terazi
28° 18' 39" R
Mars
Yengeç
09° 49' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 43"
Satürn
Balık
15° 00' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 50"
Lilith
Terazi
09° 20' 26"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>