Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İnce Düşüncelisin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Düşündüklerinizi uygulama konusunda daha net olmalısınız. İlişkinizden yana yaşanabilecek tüm sorunları ortadan kaldırmaya çalışın.

Adım adım ilerlemeye devam edin. Belirsiz durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

İhtiyacınız olmayan şeyler için de harcama yapma ihtimaliniz var. Daha sabırlı olmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler ve ortaklıklar bugün ön planda olabilir. Partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek veya yenibirlikleri kurmak için adımlar atabilirsiniz. Karşılıklı anlayış ve işbirliği, ilişkilerinizi daha sağlam hale getirebilir.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize olan güveniniz yüksek olabilir ve liderlik vasıflarınız ön plana çıkabilir. Karşılaştığınız zorluklarla cesaretle başa çıkabilir ve çözümler üretebilirsiniz. Ancak, kibirli veya baskıcı davranmaktan kaçınmak önemli olacaktır. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sevgi dolu olmaya özen göstermelisiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce fikirli olman seni her zaman ön plana çıkarıyor. Bu özelliğin sayesinde çevrendeki herkes sana saygı duyuyor. El sanatlarıyla uğraşan Aslan burcuysan, yakın bir arkadaşının yönlendirmesiyle hobinden para kazanabilirsin. Bu işe ağırlık vermek isteyeceksin.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Saklanmak, dinlenmek ya da bazı işlerinizi, geri planda kalacağınız yerlerde tamamlamak isteyebilirsiniz. Bunun bir kaçış olması, ilk dışarıya çıktığınız günü zorlaştırabilir. Kaçmak yerine çözmeye odaklanacağınız bir gün olmasına dikkat etmelisiniz. 

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda dürüst olduğunuz kadarkonularında da risk almaktan çekinmemelisiniz. Bazen başarısız olsanız da bunlar tecrübeler getirecektir.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni arkadaşlıklara merhaba diyebilirsin bugün. Farklı kişilerle konuşmak ve aranızda güzel sohbetler olması enerjini yenileyecek. Arkadaşlıklar ve sosyal konularda kendini daha rahat hissedeceksin.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, karizmatik doğanız bugün parlıyor. İster işte ister sosyal ortamlarda olun, kendinizi ilgi odağında bulacaksınız. Başkalarına ilham vermek ve onları motive etmek için bu fırsatı kullanın. Liderlik becerileriniz çok talep görüyor, bu nedenle projelerin sorumluluğunu üstlenin ve ekibinize rehberlik edin ancak başkalarını gölgede bırakmamaya dikkat edin. Herkesin katkıda bulunmasına ve çabalarını takdir etmesine izin verin. Kişisel yaşamınızda romantik bir jest ilişkilerinizi güçlendirebilir. Duygularınızı açıkça ifade edin ve sevdiklerinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu bilmelerini sağlayın.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Motivasyonunuz çok daha güçleniyor.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ortaklık ve ilişkilerinizde, partnerinizle ilgili bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 15" R
Ay
Koç
24° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 19' 12" R
Venüs
Terazi
26° 14' 43" R
Mars
Yengeç
08° 52' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 38"
Satürn
Balık
15° 07' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 59"
Lilith
Terazi
09° 09' 11"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>