Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Teklifleri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, sahip olduğunuz görüşleri savunurken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. İlişkinizin gidişatını kontrol etme şansınız yüksek. Mutluluğu avuçlarınızın içinde tutabileceğiniz bir gündesiniz; bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

İş ve kariyer alanında, bugün fiziksel ve zihinsel gücünüzden yararlanmakta zorluk yaşamayacaksınız. Genel olarak hareketli bir gündesiniz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız; bu,yaşamınızdaki motivasyonunuzu artırabilir.

Bugün, maddi konularda daha atak ve girişimci bir tavır sergileyeceksiniz. Odaklandığınız her şeyi lehinize çevirme şansınız yüksek. Doğru planlamalar yaparak, maddi durumunuzu daha iyi bir hale getirme olasılığınız bulunuyor; bu süreçten en iyi şekilde yararlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konulardaki gecikmeler ya da sıkışılık sizi tedirgin edebilir, aceleci olmayın. Ödemelerinizin sıkışmaması için bankacılık işlemleri ve tarih güncellemeyle ilgilenmeniz gerekebilir. Duygularınızı paylaşmak, bir yakınınızla derin bağlar kurmanıza yardımcı olur; bugün arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize biraz zaman ayırın.

4 Ekim 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve hevesli hissedebilirsiniz. Ancak, ani kararlar vermeden önce durup düşünmekte fayda var. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmayı unutmayın.

4 Ekim 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan,birlikleri veya ortaklık tekliflerini değerlendirmek isteyebilirsin. Yalnız olan bir Aslan burcuysan eğer sosyal medya üzerinden tanışacağın kişi seni heyecanlandırabilir. Uzun zamandır ihmal ettiğin bir sağlık problemin varsa artık bu konuyla ilgili harekete geçmek isteyebilirsin. Baba tarafıyla ilgili konular gündeminde olabilir.

4 Ekim 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi edinme ve paylaşma konusunda öne çıkabilir, yeni insanlarla tanışma fırsatları yakalayabilirsiniz. Fiziksel ve online etkinlikler, kurslar ve danışmanlık gibifırsatları değerlendirilebilir. Çevrenizin ilgisini nezaketinizle çekebilir, kadın dostlarınızın ve aile üyelerinizin desteğini alabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde teknik konular gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

4 Ekim 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel çekiminizin arttığı bugünlerde ikili ilişkilere uyum sağlayabilirsiniz. Aşk konusundaki bu hevesli halde olabileceksiniz. Sezgilerinize güvenmelisiniz.

4 Ekim 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanların yaklaşımları ve konuşma tarzları canınızı biraz olsun sıkabilir. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi geri plana atma arzunuz sizin açınızdan daha iyi olabilir. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız ancak bunun için beklemede kalmanız daha iyi olabilir.

4 Ekim 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün zihinsel olarak her şeyi düzene sokma eğilimindesiniz. Yöneticiniz Güneş'in Merkür ile paralel olmasıyla, daha uyanık hissedebilir ve bir çatışmayı çözmek veya tatmin edici bir sonuca ulaşmak konusunda keyif alabilirsiniz. Dağınıklık veya düzensizlik sizi rahatsız edebilir, bu nedenle tatmininizi en üst düzeye çıkarmak için hayatınıza bir an önce düzen getirmek akıllıca olacaktır. Hareketsiz kalmak sizi huzursuz edebilir, bu yüzden kollarınızı sıvayın ve işleri halledin! Ancak, günün ilerleyen saatlerinde düşünmeniz gereken çok şey olabilir ama mutlaka cevaplar da olmayabilir; bu da sabrı gerçek bir erdem haline getirir. Aslında, şu an için ağır karar verme sürecine girmektense; seçenekleri değerlendirmek en iyisi olabilir. Olgunlaşması gereken konular üzerinde fazla durmamaya çalışın.

4 Ekim 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Içinde beslediğin ilerleme arzusu daha anlamlı bir arayışa dönüşüyor. Ruhsal ve duygusal büyüme yaşayabilirsin. Yaratıcılığın gücü her geçen gün artıyor. Üst seviyede bir işin onaylanıyor. İyi bir takım oyuncusu olduğunu asla unutma. Sadece lidere değil, takıma da ayak uydur lütfen. Yaptığın planları lütfen tekrar gözden geçir çünkü gözle görünenden fazlası olabilir. Zaman geri gelmez onu iyi değerlendir.

4 Ekim 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

4 Ekim 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile konularında bazı krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ekim 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda ciddiye almayıp karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışabilirsiniz. Bugünleri, o günlerin bakışıyla değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayacak. İş ortamında olabilecek bazı sorunları büyütmeyin. Olaylara karşı gergin tutumlar alabilir ve çevrenize karşı kırıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu tür tavırlar size bir şey kazandırmaz. Parasal durumunuz daha iyi olabilir, eğer müsrif davranmazsanız.

4 Ekim 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 02' 43" R
Ay
Yengeç
13° 45' 23" R
Merkür
Akrep
14° 15' 19" R
Venüs
Yay
06° 14' 02" R
Mars
Yengeç
25° 19' 13" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 30" R
Satürn
Balık
13° 10' 18"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 18"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Terazi
12° 48' 05"
True Node
Koç
06° 24' 07"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>