Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tahammülsüzsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Duygusal olarak daha iyi hissediyorsunuz. İlişkiye yönelik adımlar atmak isterken pek sorun yaşanmayacak. Her şey daha da iyiye gidebilir.

İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırlar üzerindeki etkşnliğinizi doğru anlamda yönetmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gidecektir.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamaya çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunları için ilaç elzem olsa da asıl tedaviyi zihninizde, düşüncelerinizle siz yaparsınız. Kendinize layık gördüklerinizi iyi seçmelisiniz. Bazı duygularınızın karşılık bulmaması sizin hayrınıza olabilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, güçlü sezgileriniz ve içgüdüleriniz sayesinde hayatınızdaki belirsizlikleri çözebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde daha dengeli bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlamak için meditasyon ya da yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantizme ve duygusal paylaşıma daha fazla önem verebilirsiniz. Yaratıcı projelerinize odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırılmasını istemediğin için idare ettiğin kişilere karşı tahammül seviyen azalacak. Eğitim hayatı devam eden bir Aslan burcuysan kritik bir sınava girebilirsin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, işle özel hayatı karıştıran çalışanlarını sert bir dille uyarabilirsin. Ritüel ve totem gibi konulara ilgi duymaya başlayabilirsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi değerlendirmek, kullanmak, geliştirmek isteyebilirsiniz. Yaptığınızda size iyi gelen etkinliklerle hayatınızın genel akışını, insan ilişkilerinizi besleyebilirsiniz. Duygusal konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir; bir adım atmak isteyebilirsiniz. 

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi biraz bozabilir. Bazı olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Sevdiğiniz konularda eğitim alabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğe dair hedeflerinizin gerçekleşmeye başladığını göreceksiniz. Bir takım isteklerinizin gerçek olduğu bir dönemdesiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Disiplinli olmak ve çevrendekilerle arana bir sınır koymak sana daha iyi gelecek. Gereksiz konuşmalar ve kötü enerjilerden geri durmak bugün kendi hayatına daha rahat odaklanmanı sağlayabilir. O yüzden boş konuşmalardan olabildiğince uzak durmalısın.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bir miktar geri çekilme ihtiyacınızı ve üretme arzunuzu karşılamak konusunda çelişkili olabilirsiniz. Küçük şeyler için stres yapmaktan kaçının. Mümkünse, düşüncelerinizi düzenlemek veya yazmak için zaman ayırın. Neyse ki, bugün enerjiler pratik işleri destekliyor. Şu anda bir iş, yeteneklerinizle veya kaynaklarınızla önemli bir şey yapmak isteyebilirsiniz ve uzun vadeli çabalar için stratejiler geliştirmek daha kolaydır. Çok üretken olabilirsiniz ve hedef belirlemek motive edici olabilir. Bu aynı zamanda bir ilişkide coşku ve heyecan verici veya hareketli tartışmalar zamanı olabilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz yalnız kalmak ve kendi dünyanıza dalmak için fırsat kollayacağınız bir gün. İnsanları memnun etmeyi bırakıp kendi ihtiyaçlarına odaklanmanız gerekiyor. Kendinize değer verin. Bu bencillik değil sizin asıl ihtiyacınız.

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Mide rahatsızlıklarına dikkat. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünyerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>