Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şüphecisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı daha anlaşılabilir bir dille ifade etmelisiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Daha net adımlar atma şansınız var. Odaklandığınız sürece tüm problemleri çözüme kavuşturabileceksiniz.

Maddi olarak daha sabırlı olmalısınız. Kolay para harcamaya yatkınsınız ve bu da sorun yaşanmasına neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık, psikoloji, dış görünüş, insan ilişkileri vegibi konularda yeni bir düzen kurmak için adımlar atabilirsiniz. Her şeyin bir deneyim olduğunu kabullendiğinizde iç dünyanızda daha huzurlu olabilirsiniz. Yeni rutinler belirlemek hem içsel hem de günlük akışınızı iyileştirebilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hedeflerinize biraz daha odaklanmanız gerekebilir. Duygusal olarak kararsız hissedebilirsiniz ve bu nedenle aceleci kararlar almaktan kaçınmanız önemli olabilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı nazik ve anlayışlı bir tutum sergilemek, ilişkilerinizde olumlu gelişmelere yol açabilir. Kendinize ve hayallerinize zaman ayırmayı unutmayın.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Aslan burcuysan,yerinde gerginlik istemeyeceksin. Gergin bir ortamın oluşmasını engellemek için gerekli tüm önlemleri alabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan partnerinin senden sakladığı bir şeyler olduğunu sezebilirsin. Bu konunun peşine düşeceksin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ve kişisel problemlerinizi çözmek için sorumluluk almanız ve çözüm odaklı davranmanız gerekiyor. Tekrarlayan problemlerin kaynağını bulmalı ve kalıcı çözümler üretmelisiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeli, gerekli kontrollerinizi yaptırmayı ve sizi iyileştiren alışkanlıklarınızı sürdürmeyi unutmayın. 

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcundaki yeniay bugün bazı hassasiyetleri ya da gizli kalan konuları açığa çıkarabilir. Aynı zamanda hedefleriniz yönünde tartışmalı durumlara da neden olabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek aşk hayatınızda karar almaktan kaçının gerekse arkadaşlarınız arasında olabilecek bir probleme dahil olup taraf tutmaktan kaçının.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eline ufak bir miktar para geçebilir. Eline bu paranın geçişi seni rahatlatabilir. Maddi konularda biraz daha rahat oluşun genel olarak enerjine de yansıyacak bugün. Kendini daha iyi hissetmen olası.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, hayatınızdaki son olayları ve koşulları düşünmenin zamanı geldi, özellikle de sonlarla nasıl başa çıkacağınızı ve boş zamanınızı nasıl yöneteceğinizi. Bugün yeni başlangıçlar için güverteyi temizliyor olabilirsiniz. Sağlığınızın ve özel işlerinizle ilgilenmeniz veya duygusal yüklerinizi geride bırakmanız gerekiyor. Gömülü veya ihmal edilmiş sorunlar dikkatinizi talep edebilir ve bunlar üzerinde çalışmak gelecekteki başarıya ve mutluluğa giden yolu açabilir. Kendinizi işe veya bir projeye adamak için iyi bir zaman. Çabalamak şimdi daha zahmetsizce geliyor, bu yüzden enerjinizi değerli bir şeye döktüğünüzden emin olun.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün Sirius yeni ayı ile; hastane, sağlık, manevi konularda yenilenmeler ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Kadersel gelişmelere teslim olmanız tavsiyemdir. Gününüz harika geçsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, işinizle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak, özellikle ısrarcı davranmalısınız. Değişkenlik size zaman kaybettirebilir. Eleştirici yönlerinizi karşı tarafa yansıtmamalısınız. Fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün.

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>