Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Parlak Fikirlerin Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi kuvvetli tutmak ve aranızdaki mevzuları daha dikkatli bir şekilde konuşmak isteyebilirsin bugün. Aranızda olan biteni dikkatle ifade etmeniz gerekecek. Bu iletişim size daha iyi bir enerji sağlayabilir.

Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ilerleme içinde.

Bugün parasal konularda her şeye yabancılaşabilirsin. Maddi olarak her şey sana garip gelebilir. Bu garipliği aşmak için masraflardan uzak durarak kafa dinlemen gerekebilir.

Stres ve gerginliğe karşı önlem almalısın bugün. İlgilenmek zorunda olduğun mevzular seni gerebilir ve bu gerginlik kaslarında ağrılara sebep olabilir. Bol bol su tüketmek sana daha iyi bir enerji katacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konusunda içine sinmeyen konulara daha fazla özen gösterebileceksin bugün. Eğer bir ilişki içerisindeysen ve seni mutlu etmeyen bir durum varsa bugün bu durum ile yüzleşmek için daha fazla kuvvetin olacak.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugünve kariyerinizle ilgili konular öne çıkabilir. Hedeflerinizi gerçekleştirme ve profesyonel başarı elde etme şansınız olabilir. Aynı zamanda, sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekebilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda üzülmemek için kendi adına önlemler alabilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan ailenin desteği ile geçmiş konular sendeki etkisini yitirmeye başlıyor. Geleceğine daha parlak fikirler ile odaklanabilirsin. Bu fikirlerini dostların ile paylaşıyorsun. Onların verdiği olumlu tepkiler özgüvenini artıyor.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve gerçekçi bir ilişki fikri sizi korkutabilir. Nasıl yaşayacağınızı bilemediğinizi düşünebilirsiniz ancak hayatın somut yanlarını görmek için çabaladığınızda bunu zaten yapabildiğinizi fark edebilirsiniz. Sadece heyecanınızı ve hayallerinizi dizginlemeniz, bugünü daha rahat geçirmenize yardımcı olabilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Kendinizi geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel konularda mücadelenizi ortaya koyabileceksiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Gün içindeki karışıklıklar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatinizi toplamalısınız.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar profesyonel olduğunuzu hissettiğiniz konularda kontrollü bir şekilde yeteneklerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Sosyal olmak isteyeceğiniz bir gün.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar sürekli senin yardımına ihtiyaç duyabilir bugün. Devamlı yardımı istenen insan olmak senin için yorucu olabilir hatta. Bu konuda insanlarla arana sağlıklı sınırlar çizmen ve gerektiğinde kendi işine öncelik vermen gerekecek.

27 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün önemli bir ilişkide ekstra heyecan olabilir. Manzara değişikliği ve canlandırıcı aktiviteler için can atabilirsiniz. Enerjiler dolaysızlığı ve etkinliği desteklerken, gün ilerledikçe somut yanıtlar gelmiyor. Bir şeyi mantıklı bir şekilde halletmek isteseniz de başka bir parçanız sorunları bırakıp büyük resmi düşünmeyi tercih eder. Her iki ihtiyaca da cevap vermenin veya bir uzlaşmaya varmanın yollarını bulamazsanız, bu biraz hayal kırıklığına yol açabilir. İşleri ertelemeye yol açan bunalmışlık duygularını önlemek için her seferinde adım adım ilerlemeye özen gösterin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevreniz, maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tepkilerinizi biraz daha kontrol altında tutmanızda fayda var. Bu kadar fevri davranmak, üzücü deneyimler yaşamanıza sebep olabilir, sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, etrafınıza enerji saçıyorsunuz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapabilir. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için çevrenize ters gelebilirsiniz. Sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Aşk ilişkilerinizde farklı bir değişim söz konusu. Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen kişiler ortaya çıkacak.

27 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 54" R
Ay
İkizler
01° 49' 45" R
Merkür
Başak
23° 01' 42" R
Venüs
Terazi
29° 20' 06" R
Mars
Yengeç
10° 17' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 01"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>