Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Açıklama Yapmak Durumunda Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin söyleyecekleri olabilir. Onu dikkatle dinlemek ve onu daha iyi anlamak ilişkinize iyi gelecek. Bugün birbirinize zaman ayırmak ve düşüncelerinizi paylaşmak sizi daha fazla bir araya getirebilir.

Bugün girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir fakat bunları uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor .

Maddi konular ile alakalı olarak sürekli kendini anlatmak ve savunmak zorunda hissetmemelisin. Etrafındaki negatif etkileri azaltmak ve kendi paranı istediğin gibi kullanmak bugün önceliğin olmalı. İnsanlarla arana bir sınır çekmelisin.

Bugün sakin bir gün geçirmeye odaklanmalısın. Kendini fazla yormamalı ve derin nefes egzersizleri ile kendini toparlamalısın. Enerjini yükseltmen için kendine zaman ayırman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yerinde duramayacaksın. Sürekli farklı ortamlara girmek, farklı bir konuyla ilgilenmek isteyebilirsin. Tek başına evde oturmak sana iyi gelmeyecek. O yüzden sevdiğin insanlarla keyifli aktiviteler planlamak isteyebilirsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün aile ve evle ilgili konuları gözden geçirme ve düzenleme isteği duyabilirsiniz. Evde bazı değişiklikler yapma veya aileyle daha fazla vakit geçirme fırsatına sahip olabilirsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişki, iş, ev gibi konularda yoğun bir kafa karışıklığı içinde olabilirsin. Bu konuda yakın arkadaşın ile dertleşmek sana iyi gelebilir. İhmal ettiğin sporuna tekrar başlayabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Balık burcuysan kafanın bu denli karışık olmasını karşı taraf kişisel algılayabilir. Ona bu konuda bir açıklama gereği duyuyorsun.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Doktorunuzun önerisi doğrultusunda hareket etmediğinizde bazı durumların tekrarlandığını görebilirsiniz. Ancak hatayı tedavide, hastalıkta hatta doktorda aramak yerine kendinizde aramayı ve bunu artık çözmeyi tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar çıkabilir. Siz olayları idrak etmeye başlayabilirsiniz. Bu durumları kabul etmek sizi olgunlaştırabilir. İş hayatındaki çalışmalarınızı tamamlamak için mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tutumunuzu değiştirmeniz gereken olaylarda aksiyon almaktan çekinmeyin. Olayları daha esnek bir gözle görmeye ihtiyacınız olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı davranman konularda biraz daha kendini geliştirmen gerekebilir bugün. Zihnini serbest bırakıp daha üretken olmak için fırsat yaratmak senin için iyi olacak o yüzden. Farklı fikirler üretmeye çalışman iyi olabilir.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdi saygı veya sahiplenme meselelerinde aldatıcı bir hava olabilir. Sosyal hayatınıza, çevrenize veya arkadaşlıklarınıza güçlü bir şekilde odaklanmak sağlıksız bir boyuta ulaşabilir ve bu, gevşeme, sadeleşme ve eğlenme ihtiyacınızla çatışabilir. İlişkilerinizi denetlemek, aşırı yönetmek veya kontrol altında tutmak için zorlayıcı bir ihtiyaç hissediyorsanız, bunun sizde çok fazla gerginliğe neden olup olmadığını düşünün. Biraz geri adım atmak uygun olabilir. Bugün daha büyük fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşma eğilimindesiniz. Daha fazla seçenek ve olasılık gördükçe ilgi alanlarınız genişler.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde zor bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Sizi ikna etmek hayli zor oluyor. Sosyal hayatınızda renkli gelişmeler olacak. Bugünlerde eğlenceli ortamlar sizi sıkabilir. Birlikte hareket edeceğiniz kişilere dikkat.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Ancak partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sağlık veya gündelik rutinlerinizde aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Bazı arkadaşınızın da kişisel sorunlarına destek olacaksınız.

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 03' 56" R
Ay
İkizler
02° 19' 11" R
Merkür
Başak
23° 05' 34" R
Venüs
Terazi
29° 22' 38" R
Mars
Yengeç
10° 18' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 38"
Satürn
Balık
14° 56' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 30"
Neptün
Balık
28° 28' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 51"
Chiron
Koç
22° 11' 40"
Lilith
Terazi
09° 26' 15"
True Node
Koç
06° 38' 47"
Son Güncelleme : 22/09/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>