Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Daha kontrollü olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için biraz daha mücadele etmeniz gerekiyor. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Elinize geçen maddi gücü doğru anlamda değerlendirebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Daha etkin adımlar atmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ya da yaşam tarzınızla ilgili fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Bir aile ortamında, hep birlikte alınan kararlara ailenin bireyi olarak sizin de etki etmenizin normal olduğunu kabul edin. Böylece geri plana attığınız, görmezden geldiğiniz ama sizi memnun etmeyen çoğu şeyi yine onların da desteğiyle değiştirebilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sosyal çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir veya yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Grup aktivitelerine katılmanız olumlu etkiler yaratabilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşe yeni başlayan birineöğretmenin artık size göre olmadığını düşünebilirsiniz. Bunun için ne sabrınız ne de yeni bir şeyler öğretmek için azminizin olduğunu fark ediyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlardan sonra ailenizle daha da yakınlaşmak istiyorsunuz. Ailenizin sizin en yakın dostunuz olduğunu anlayabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel görünüşünüze önem verebilirsiniz. Kilonuz, giyim tarzınız, duruşunuz konusunda bazı kararlar almak istediğinizde çekincelerinizi geride bırakmalısınız. Yapabilenlere özenmekle kalmıyor, yapabilenlerden biri olmaya başlıyorsunuz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi evinizle ilgili konular oluşturabilir. Sabah saatlerinizde eviniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Babanızla, ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda ise çift taraflı durumlar yaşanabilir. Değişken durumlara karşı uyanık olmakta fayda var.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında da bereketiniz ve veriminiz artacak bu durumverenleriniz vearkadaşlarınız arasında da iyi konuma gelmenizi sağlayacak.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın bir arkadaşın hakkında bir haber alabilirsin bugün. Bu habere hemen inanmak yerine işin aslını araştırman gerekebilir. Gerçekleri öğrenmek, aslında ne olduğunu bulmak günün sonunda daha da rahatlatabilir. Dedikodulara kulak asmamalısın.

10 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün erken saatlerde biraz gerginlik yaratabilir veya sürprizler üretebilir. İnsanları anlamak zor olabilir veya o kadar çok dikkat dağıtıcı ve kesintiye neden olabilir ki düşündüğünüzü duymak zor olabilir. Neyse ki sorunları çözmek veya özel biriyle konuşmak için iyi bir zaman. İşbirliği yapmaya ve ortak hedefleri paylaşmaya daha fazla ilgi gösterdiğiniz için kendinizi küçük sorunlarınızın üzerine çıkmak kolaydır. Konuşmalar yaratıcılığa yol açabilir. Artık tercih edilenler paylaşılan etkinlikler, deneyimler ve fikirlerdir. Yeni fikirleri ve başkalarının bakış açılarını hayata geçirmek için bir arzu duyabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. İçinizde yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemli olduğunu biliyor ve korumaya çalışıyorsunuz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev ve aile hayatınız ön plana çıkacak. Partner veya ortağınızla tartışma yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

10 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>