Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kafanızda Soru İşaretleri Var Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar ya da sıkıntılarla karşılaşmayacak, sizi mutlu edecek etkiler alacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçmektesiniz. İlişkinizin daha da sağlamlaşma ihtimali var.

Amaçlarınıza uygun adımlar atmak isteyeceksiniz. Karşınıza çıkacak sorunların ve sıkıntıların da sizi engellemesine müsaade etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Abartıdan olabildiğince kaçınmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelme şansınız var. Para harcama enerjiniz bir hayli yüksek. Doğru planlama ile sorunsuz atlatabilirsiniz.

Seçtiğin kelimelere ekstra dikkat etmek isteyebileceğin bir gün. Günün enerji seni huzursuz ve alıngan kılabilir. Akıllı olmaya karşı olan tutkun seni olumsuz etkileyebilir. İlgiyi çekmeye çalıştığın zamanlarda aşırıya kaçabiliyorsun. Tavırların yanlış anlaşılabiliyor. Politik olmayı dene. Başarıya giden kanallarını söylediğin veya yaptığın bir şey yüzünden zedelemek istemezsin!Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki insanlar ya dayaptığınız kişilerle ilgili tutumlarınız değişebilir. Bundan rahatsızlık duymamalı, aynı noktada ısrar etmeyi bırakmalısınız. Beklentilerin ve düşüncelerin değişmesi, zamana uyarlanması ve farklı bir boyuta taşınması sizi her zaman olduğunuzdan farklı bir stile çekecektir, bunun endişe edilecek bir durum olmadığını unutmayın.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün,hayatında sorumluluklarınız artabilir ve projelerinizde ilerlemek için çaba sarf edebilirsiniz. Maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir gün olacak. Yaratıcılığınızı kullanarak keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlayan ilişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri var. Partnerinizin size karşı olan hal ve hareketlerini ilgisizlik olarak yorumlayabilirsiniz. İş yerinizde herkese her şeyi anlatmamanız gerektiğini fark edeceksiniz. Statü sahibi olmak için yaşanan olayları şaşkınlıkla izliyorsunuz. Aile üyelerinize biraz daha vakit ayırmanız gerekebilir.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlara katılmadığınızda yalnızlaşabilir, bu yalnızlığın etkisiyle de agresif hissedebilirsiniz. Kendinizi bilgiye, tecrübeye ve insanlara kapatmamalısınız.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde kararlılık göstereceğiniz bir gündesiniz. Farklı görüşlerinizi dile getirmek isteyebilirsiniz. Eğitim alanında yeni gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda yapıcı davranabilirsiniz. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akşam saatleri içinde eşinizle paylaşımlarınız artabilir.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planların çok iyi işliyor. Profesyonel ve finansal başarılar var. Kaynaklarını bilgece kullan. Cesur ve iddialı seçimler yap. Mükemmel başarı mümkün olacak. Seninle aynı vizyonu paylaşan kişilerle karşılaşabilirsin. Astrolog Neslihan Şirin

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer yeni birarayışındaysan bugün beklenmedik haberler alman olası. Yapacağın bazı konuşmalar sana yeni birfırsatının haberini getirebilir. Bu konularda daha fazla şey öğrenebilir, kendini geliştirebilirsin de. İletişimde kalman en iyisi.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün içsel bir çatışmayı doruğa çıkarabilir özellikle de şu anda hayatınızda çok fazla şey oluyorsa. Herkesin kaderinin nerede olduğunu güçlü bir şekilde hissettiği anlar vardır ve bugün sizin için o anlardan biri olacak. Yakında hayatınıza, birkaç yıl boyunca geçerli olacak, temelde farklı bir yönelim vermek isteyebilirsiniz. Etkilenecek olan sadece mesleğiniz değil, yaşamınızın her alanı olacak. Sizi engellemeye çalışan herkes dikkatli olsa iyi olur çünkü itirazlara tahammül edecek havada olmayacaksınız. Engellenemezsiniz! Bugün size sonsuz bir enerji veriyor ve bunu en çok değiştirmek istediğiniz alana yönelttiğinizden emin olmalısınız.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek idealleri olan birisiniz; ama bugün kendi içinizde çelişkiler yaşayacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklanmalısınız. Değer yargılarınızın tartışılmasından hoşlanmıyorsunuz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alacak verecek, karşılıklı destekler gibi maddi konular üzerinden gündemleriniz olabilir. Bugün hayatınızın alma verme dengesini korumak adına bir adım atmanız gerektiğinde bundan kaçınmamalısınız. Daha cesur ve kendinden emin bir duruşla iyileştiremeyeceğiniz hiçbir olumsuz durum kalmayacaktır.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 54' 12" R
Ay
Boğa
29° 58' 12" R
Merkür
Başak
22° 47' 04" R
Venüs
Terazi
29° 10' 30" R
Mars
Yengeç
10° 13' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 06"
Satürn
Balık
14° 57' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 28' 33"
Plüton
Oğlak
29° 43' 56"
Chiron
Koç
22° 12' 05"
Lilith
Terazi
09° 25' 09"
True Node
Koç
06° 38' 41"
Son Güncelleme : 22/09/2024 13:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>