Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailenizin Beklentileri Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, çapkın, tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz. Bir süredir bir ilişkiniz varsa, bazen heyecan verici tarihlere çıkmanız gerekir! Sadece evde oturmayın, aynı eski rutine yakalanmayın. Bir tiyatro etkinliği veya müzik konseri görmek için gidin. Ya da zarif bir otelde rezervasyon yapın ve birlikte güzel bir akşam geçirin.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geçen yılın etkinliklerini işinizle ilgili olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Bugün, net bir analiz için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Esas olarak başarınızın maddi yönleriyle ilgileneceksiniz. Ancak durumu çarpıtmamaya ve abartmamaya dikkat edin.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Devam eden başarın ve şansın sana yeni fikirler ve planların konusunda büyük destek sunuyor. Fiziksel enerjin kadar tutkun da yüksek ve ufuklarını genişletecek yönde düşünüyorsun. Seyahat ve eğitim konularında fikirler kafanda dönüp duruyor ve kesinlikle bu fikirlere bir göz atmalısın. Dikkatlice plan yap -ve doğru zaman gelmeden hamlede bulunma.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirli bir "bulanıklık" bu döneme eşlik edebilir. Başkalarının karşı merhametlisiniz ve hayatınızın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini hissediyorsunuz. Bu duyguları derinlemesine inceleyin, zira kendinizi aldatmanız mümkündür.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kariyerinizle veilişkilerinizle ilgili daha fazla odaklanmanız gerekebilir. İş projelerinizi tamamlamak için odaklanma ve disiplin gerekebilir. Ayrıca, liderlik becerilerinizi kullanarak davranışlarınızla etkileyici olabilirsiniz. Ancak, dengeli bir yaklaşım sergilemek ve diğerlerinin görüşlerini de dikkate almak önemli olacak.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatınız tüm hızlıyla devam ediyor. Aileniz eğitiminizle ilgili farklı beklentilere girebilir. Bu durum sizin gözünüzü korkutmasın. Mağaza mağaza gezip alışveriş yapmak artık size göre olmadığını düşünüyorsunuz. İnternetten alışveriş yaparken bazı problemler yaşayabilirsiniz. Ailenizden bir kişiyle uzun telefon görüşmeleri yapıyorsunuz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin sizi ne derece etkilediğini düşünebilirsiniz. Bazı konuları yeniden konuşabilir, bazı konuları da ilk defa gündeme getirebilirsiniz. Ancak her halükarda önceliğiniz bulunduğunuz durumdan daha iyi olmaya çabalamak olmalıdır.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdeki kaynakları kullanmak konusunda biraz daha yapıcı düşünmelisiniz. Birikimler üzerinde ciddi durmak gerekiyor.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda aşırı verici davranmak uzun vadede sorun oluşturabilir. Kendi alanızı belirleyip sevdiğiniz insanlar olsa bile gerektiğinde hayır demelisiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sürekli yaptığın işler artık sana bir bıkkınlık hissi verebilir bugün. Mümkün olduğunca uzaklaşmak senin için iyi olacak o yüzden. Seni sıkan şey aile ya da arkadaşlarınla olan ilişkilerse bir tatile çıkmak iyi gelebilir mesela. Bir süre tek başına kalmak iyi olabilir senin için.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görevlerinize ara vermek şu anda özellikle sizin için canlandırıcı olabilir. Yapılacaklar listenizdeki bazı şeylerin gerçekten acil olmadığını kabul etmekte utanılacak bir şey yok. Bununla birlikte, başkalarına önceliklerinizin geçici olarak yeniden düzenlenmesi hakkında mümkün olduğunca az şey söylemeniz muhtemelen daha iyidir çünkü bu onların kendiyükleri vedağılımınızla ilgili kızgınlıklarını tetikleyebilir. Bugünün enerjisiyle ilgili sorun, size doğru yönelen bazı suçlamalar olabileceğidir. Bu tür sıkıntılara karşı tetikte olun. Dikkatli olmazsanız olay büyüyebilir, huzuru korumaya çalışın.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Bugün konuştuğunuz kişileri kolayca etkileyebiliyorsunuz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlar ön plana çıkıyor. Çalışma hayatınızdaki güzel fırsatlar maddi gelirinize yansıyabilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün olacak.

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>