Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlı Hareket Ediyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Hislerinizi ifade etmekten kaçınmayacaksınız ancak yanlış anlaşılmaların da mutlaka önüne geçmelisiniz. Duygularınızın ve düşüncelerinizin olgunlaşabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Sizi kısıtlayabilecek bazı gelişmelerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmanız gerekiyor. Sınırların bilincinde olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinize hem fiziksel hem de duygusal olarak iyi hissettirecek şekilde bakmalısınız. Yorulduğunuzda arayabileceğiniz insanlar olduğu için şanslısınız, bu şansınızı taze ve yüksek tutmak için bu insanlara olan bakış açınızı iyileştirmelisiniz. Kendinizi hayatınızdan uzaklaştırmayın.

10 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün seyahat planları yapabilir veya yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Farklı kültürlerden etkilenmeniz, size yeni ufuklar açabilir. Ayrıca, eğitim hayatınızda da başarılı olabilirsiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plansız hareket etmeniz işlerinizin aksamasına yol açabilir. Daha planlı olmak kendinize bir liste oluşturabilirsiniz. Ailenizle iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşanacak polemikler sizi gerebilir. Çocuğu olan Balık burcuysanız, kendinize vakit ayıramadığınızı düşünebilirsiniz. Akşam çocuklarını annenize bırakıp eşinizle güzel bir yemeğe çıkacaksınız.

10 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinize hem fiziksel hem de duygusal olarak iyi hissettirecek şekilde bakmalısınız. Yorulduğunuzda arayabileceğiniz insanlar olduğu için şanslısınız, bu şansınızı taze ve yüksek tutmak için bu insanlara olan bakış açınızı iyileştirmelisiniz. Kendinizi hayatınızdan uzaklaştırmayın.

10 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak size olumlu duygular getirmekte. Akşam saatlerinde ise çaba gerektiren işler söz konusu olabilir.

10 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusur veya eksiklerinizin başkaları tarafından dile getirilmesi sizi rahatsız edebilir. Hayatınızda demotive edici eleştiriler ile bugünlerde uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

10 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının ne düşündüğüyle ilgilenmek yerine kendi sorumluluklarına odaklanmalısın. Diğerlerinin düşünceleri aracılığıyla sana yükleyeceği olumsuzluktan kaçmak için kendini işine adamak mantıklı bir yol olabilir.

10 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygusal ve hayal gücü yüksek bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda derin bir keşif ve ruhsal bir deneyim yaşama potansiyeline sahip olabilirsiniz. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak veya sanatsal faaliyetlere zaman ayırmak size ilham verebilir. Aynı zamanda, sevdiklerinizle güçlü bağlar kurmak ve empati kurma kabiliyetinizi kullanmak önemlidir. Yine de zaman zaman gerçeklikten uzaklaşma veya duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi dengelemek ve stresi azaltmak için meditasyon veya rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. Ayrıca, içsel sesinizi dinlemek ve sezgilerinize güvenmek önemlidir. Kendinizi ifade etmek ve içsel huzuru bulmak için zaman ayırın!

10 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Retro Neptün ve Satürn, size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir; ikilem içinde kalabileceğiniz bir gün.

10 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

10 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok büyük hızla gelişen olaylar var. Seçeneklerini dikkatle yeniden değerlendirmek için kendine zaman ayır. Yaratıcı çözümler sana geliyor. Şu an dinlenme, tatile çıkma zamanı olabilir. Kendine yeteri kadar zaman ayırmıyorsun. Bugün meditasyon yap, meditasyon sana çözüm sağlayabilir. Bir mum yakabilir, dilek dileyebilir, yoga yapabilir veya çakralarını açmak için doğaya çıkabilirsin. Sen kendi kendinin ilacısın.

10 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk veyaşantısındaki sorunların aynı anda ortaya çıkması, bunalmanıza ve kendinizi çok çaresiz hissetmenize neden oluyor. Öncelikle sakin olun, sonra güvendiğiniz kişilerden yardım isteyin. Göreceksiniz her şey düzelecek. Profesyonel yaşamın gereklerini yerine getirmeniz ve saygı çerçevesinde ilişkiler kurmanız, kariyer hedeflerinize ulaşmanız açısından çok daha iyi sonuç verecektir. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir.

10 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 02" R
Ay
Boğa
23° 06' 43" R
Merkür
Başak
21° 53' 34" R
Venüs
Terazi
28° 35' 25" R
Mars
Yengeç
09° 57' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 29"
Satürn
Balık
14° 59' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 29' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 16"
Lilith
Terazi
09° 21' 57"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>