Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Zamanınızı Doğru Kullanmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ihmalkar davranışlar ortaya koymaktan kaçının. Birlikteliğinizi zarar verebilecek adımlar atmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacak. Ne hissediyorsanız ona göre yaklaşımlar ortaya koyun.

Kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Gerekli olan adımların ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Yapılması gereken ne ise onu yapmaya çalışın.

Maddi anlamda tutarsız yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Finansal rahatlık için biraz daha beklemede kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin ve herkesin kötü bir gidişatının olduğunu düşünerek ihtiyacınız olan iyiliği bulamazsınız. Çevrenizin, duygusal sorumlulukların uzağında kalmak sizi de isteklerinize yakınlaştırmayabilir. Özelliklenoktasındaki beklentileriniz ve alabileceğiniz destekler konusunda işlerin kendiliğinden olmasını düşünmek yerine hamle yapmaya çalışmalısınız.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, kariyer ve hedeflere odaklanmak için harika bir zaman olabilir. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak,yerinde liderlik yapmak veya kariyerinizde yeni fırsatlar yakalamak için potansiyel taşıyor. Kendinizi ifade etmek ve hedeflerinize ulaşmak için kararlılıkla ilerleyin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün unutkanlığınız üzerinizde. Evde unuttuğunuz telefonunuz, zor bir gün geçirmenize neden olacak. Sosyal medyada geçirdiğiniz zamanı kontrol altına almaya çalışıyorsunuz. Ofisinizde yapacağınız minimal değişikler ekip arkadaşlarınız tarafından çok seviliyor. Yaşam alanınızda yaptığınız değişikler sayesinde kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başınıza gelen olayları nasıl değerlendirdiğinizi düşünebilirsiniz. Olumsuza olumsuz tepki vermek yerine doğru bir tutum geliştirmeye odaklanmalısınız. Bunu başardığınız takdirde sizin olmadığınız ortamlarda da sizi savunacak insanlar ve durumlar söz konusu olabilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka bir zamana bırakmak daha iyi olacaktır. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde sabır göstermeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için doğru olanı yaptığınızdan emin olduğunuz sürece önemli olan sizin düşüncenizdir. Sürecin geçici olduğunu bilerek sakince karar almalısınız.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal tepkiler vermemek adına kendini kontrol etmen gerekebilir. Düşüncelerini, tavırlarını, çıkışlarını gözden geçirmen en iyisi. Yapıcı davranmak zor olsa da gün içerisinde büyük bir öneme sahip olabilir, aman dikkat!

4 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün duygusal bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda derinlemesine düşünceler ve duygular hakim olabilir. Kendinizi daha hassas ve empatik hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi kullanarak sanatsal veya yaratıcı projelere odaklanabilir ve duygusal ifade araçlarıyla kendinizi ifade edebilirsiniz. Aynı zamanda, kendinizi dinlemek ve ruhsal ihtiyaçlarınıza zaman ayırmak için de önemlidir. İlişkilerde, sevdiklerinize daha fazla anlayış ve şefkat göstermek önemlidir. Karşılıklı destek ve duygusal bağlılık ilişkilerinizi güçlendirebilir. Bugün ayrıca içsel yolculuğunuza odaklanmak ve duygusal dengeyi sağlamak için uygun bir zemin oluşturabilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok amaçlı ve sempatik kişiliğinizin arkasında birçok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman, kendinizi enerjik hissediyorsunuz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber harekete geçebilirsiniz. Ancak çalışma hayatınızda veya gündelik işlerinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onunla ilgili her gün yeni bir duyum alıyorsunuz. Bu sizi, farklı birtakım kararlar almaya yöneltebilir. Üzerinizdeki etkisi kafanızda dolaşıp duran soruları ortadan kaldırmaya yetmeyecek gibi görünüyor. İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek. Parasal konulara yönelik çalışmalar yaparken beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz

4 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>