Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Paranızı Kontrollü Harcıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sinirlerinize biraz olsun hakim olmaya çalışmalı ve daha anlaşılabilir adımlar atmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Genel olarak istediğiniz adımları atmayı başarıyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşma ihtimali var. Sizi memnun edebilecek sonuçlar elde edeceksiniz.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumaya çalışmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun gündeme gelmeyecek. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğiniz ve beklentilerinizi karşılayacak düzeyde bir ev ortamı oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu bir taşınma şeklinde olabileceği gibi evinizde yapacağınız düzenlemelerle de söz konusu olabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atmaya hazır olun. Aynı zamanda, kişisel hedeflerinizi gözden geçirmek ve gelecek planlarınızı yapmak için iyi bir gün olacak.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarınızı kontrol altına almak için banka hesaplarınızı detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Paranızı doğru kullanmak için kendinize yeni bir plan oluşturabilirsiniz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Olayların geçiştirmek yerine sorunu çözmek için çabalayacaksınız.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin netlik kazanmasıyla hayatınızın tamamında önemli kararlar alabilirsiniz. Buna mecbur kaldığınızı hissedebilir, mutsuzluğa düşebilirsiniz. Ancak bazı mecburiyetlerin sizi istediğiniz noktaya, hatta hayal ettiğinizin ötesine taşıyabileceğini unutmamalısınız.

7 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yaşadığınız olaylarla ilgili güven arayışı içine girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz konuları daha rahat çözmenize yardımcı olacaktır. Olaylara daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Kadınlardan destek görebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konular sizi duygusal olarak zorlayabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aile bireyleri ve aşk konularında beklemediğiniz olumlu yanıtları alabilirsiniz. Ortalıkta iyimserlik ve duruluğun hakim olduğu bir enerji olabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzunca bir süredir planını yaptığın gezi için sonunda fırsat yaratabilirsin. Yanında sevdiğin insanlarla güzel bir geziye çıkmak senin için eğlenceli bir etkinlik olacak. Anın tadını çıkarmayı ihmal etmemelisin.

7 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün erken saatlerde, her şeye ve herkese gereken ilgiyi gösterecek yeterli alanı bulamayabilirsiniz ve kendinizi biraz rahat bırakıp basitleştirmek en iyisi olabilir. Gün ilerledikçe olayların daha doğal akışına bırakılması daha kolay olur. Neyse ki gün iyi duyguları ve işbirliğini teşvik ediyor. Daha güçlü bir esenlik duygusu, elinizden gelenin en iyisini yapmanız için size ilham verir! Bir ilişkide yeni anlayış düzeyleri ortaya çıkabilir. Bir kişinin bakış açısından daha fazla keyif alma şansına sahip olabilirsiniz. Artık oluşturulan iyi duygular, bağlantıyı nazikçe güçlendirebilir ve iletişimlerinizde konfor alanınızın biraz dışına çıkmak faydalı olabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha rasyonel mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizle çelişiyorsunuz. Bu, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden de anlaşılıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmeniz gerekir. Bu tecrübeyi gelecek için yararlı olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun, aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev, aile ve sağlığınızla ilgili konularda sizi memnun edebilecek gelişmeler gündeme gelebilir. Aklınızdan geçenleri uygulamakta zorlanmayacak ve istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz. Tersliklerin tamamen ortadan kaldırılması gereken bir sürece giriyorsunuz. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

7 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme arzularına duyduğunuz gizli tepki, fazlasıyla hissediliyor. Bugünlerde birden çok kişinin ilişkinize yönelik sorgulamaları ve size yönelik de eleştirileri olabilir. İşinizle ilgili zorlukların üstesinden geliyorsunuz. Ama zorluklar da gelmeye devam ediyor. Bu konuda umut bağladığınız odaklar sizde hayal kırıklığı yaratabilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını bugün göreceksiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın

7 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 28' 04" R
Ay
Boğa
23° 36' 41" R
Merkür
Başak
21° 57' 27" R
Venüs
Terazi
28° 37' 57" R
Mars
Yengeç
09° 58' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 36"
Satürn
Balık
14° 59' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 17"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 11"
Lilith
Terazi
09° 22' 11"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>