Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kişisel Bakımınıza Önem Veriyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sahiplenici yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. Karamsarlığınızdan da mutlaka uzak durmanız gerekiyor.

Geçmişte yapmış olduğunuz hatalardan ders çıkartmalı ve tekrar etmemek adına önemli kararlar almalısınız. Moralinizi bozabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Çok daha kontrollü olmalısınız.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Bilinçli olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Çabalamaya devam etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuk sahibi olmak isteyebilir ya da hayatınızda çocukların da yerinin olacağı bir düzenleme yapabilirsiniz. Kendi hayallerinize sahip çıktığınız gibi aynı şeyi onlar için de yapmak sizi mutlu edebilir. Karşılık beklemediğiniz düşünceleriniz söz konusu olduğunda sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle, sizi üzemeyecekleri bir mesafede durmalısınız.

8 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak insanlarla daha kolay iletişim kurabilirsiniz. İş yaşamınızda veya günlük etkileşimlerinizde sözlü ve yazılı iletişim becerilerinizden faydalanmak önemlidir.

8 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapmak isteyen Balık burcuysanız, aldığınız risklerin sonuçlarını görmek isteyebilirsiniz. Hızlı kazançlar elde etmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki bir kişiden ortaklık teklifi alabilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak için bugün çiçeklerinizle vakit geçiriyorsunuz. Toprakla uğraşmak sizi rahatlatıyor.

8 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz bir şeylere erişiminiz zorlaştığında hayatı kendinize zindan etmemelisiniz. Her şeyin bir oluru olabileceği gibi olmazı da söz konusudur ve bunların hepsi insanoğlu için ders niteliği taşır. Bugün sizin için ders olabilecek konularla, ödemelerle ve parasal gündemlerle ilgilenmeniz önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir.

8 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız ile zaman geçirebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

8 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tamamlanması gereken işler gözünüzün önünde canlanabilir. Öte yandan bağ kopartmak ya da duygularınızı yazmak için oldukça uygun bir gün olabilir.

8 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına çıkacak detayları incelemekle zaman kaybetmemelisin. Olaylara genel olarak bakmak daha fazla yol almana yardımcı olabilir. Vizyonunu geniş tutmaya çalışmak daha çok şey görmeni sağlayacak.

8 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün duygusal bir denge ve içsel huzur arayışında olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için önemli bir gün olabilir. İlişkiler alanında, bugün sevdiklerinizle daha derin bağlar kurmak ve duygusal paylaşımlarınızı artırmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Empati ve anlayışla yaklaşarak sevdiklerinizin ihtiyaçlarını anlamak ve destek olmak ilişkilerinizi güçlendirebilir. Aynı zamanda, romantik ilişkilerde romantizme ve duygusal bağlantıya önem vermek de önemlidir. Ayrıca stresi azaltmak için rahatlama tekniklerini uygulamak, meditasyon yapmak veya hobilerinize zaman ayırmak size denge ve huzur verebilir.

8 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

8 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

8 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner veya yakın arkadaşınıza zaman ayırabilirsiniz. Beraber tatil, çocuk, eğlence konularıyla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Bu korkuyu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Fırsatları kaçırmayın! Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

8 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>