Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tepkini Gösteriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tefek gerginlikler gündeme gelebilir. Her türlü sorunun ve sıkıntının son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Gerginliklerin üstesinden gelmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Beklentileriniz konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Çıkarlarınızı göz ardı etmemeniz gereken bir gün. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle aranıza koyduğunuz dağları kaldırmalısınız. Hedef yerine bu engellere, ulaşılmaz hissine ağırlık verdiğinizde işleri zorlaştırabilirsiniz. Gelecekten bir beklentinizin olması değil o beklentinin gereklerine göre hareket etmeniz bunları gerçekleştirebilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda zorlu bir gün geçirebilirsiniz. İçsel karmaşalarınızı çözmek için zaman ayırmanız gerekebilir. Dikkatinizi dağıtan faktörlerden uzak durmaya çalışın ve iç sesinizi dinlemek için sessiz bir ortam yaratın. İletişim konularında biraz dikkatli olmanızda fayda var, söylemlerinizin yanlış anlaşılma ihtimaline karşı özen gösterin. Kendinizi rahatlatıcı aktivitelere yönlendirebilir veya hobi edinebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmanız ve içsel dengeyi korumanız önemli olacaktır. Sağlık konularına dikkat etmek ve bedeninizi dinlemek için fırsat yaratmalısınız. Unutmayın, bugün için dengenizi sağlamak sizin elinizde.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para, güven, düzen konularıyla ilgili radikal kararlar alabilirsin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, duygusal davranmamaya özen göstereceksin. Canını sıkan insanlara sert tepkiler gösterebilirsin. İlişkisi olmayanlardansan, kısmetinin açıldığını fark edeceksin. Seçilen değil, seçen taraf olacaksın. Migren ağrılarına dikkat!

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baskı ve onaylanma dürtüsü sizi her seferinde yorgun düşürüyor. Buna bir son vermek için bir felaket yaşamanız gerekmez, gereken tek şey artık tutumlarınızı değiştirmektir. Bir hayata çekingenliğin ya da özgüvenin yön vermesi arasındaki farkı, deneyimle öğrenebilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda çatışmalar yaşanabilir. Olaylara sakin yaklaşmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda değişimler yaşanabilir. Ticari konular sizi zorlayabilir. İlerleyen zamanlarda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde aşk konusunda partnerinize biraz daha anlayış gösterdiğiniz taktirde olumlu sonuçlar yaşayabilirsiniz, aşk konusunda çaba sizden gelebilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hislerine kulak verme günü. Sezgilerin çok kuvvetli olacak. Bir adım atmadan önce bu sezgilerini göz önünde bulundurman gerekebilir. Eğer bu hislere öncelik verirsen çok daha dikkatli davranacak ve kazançlı çıkacaksın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünüretme isteğinizi veya ihtiyacınızı uyandıran son derece pratik bir etkinin altındasınız. İnsanlar artık size yaslanmak isteyebilir! Gün, bu enerjiyi verimli bir şekilde kanalize etmenize yardımcı olur. Biraz düzen arzuluyorsunuz ama aynı zamanda birisine yardım ediyorsunuz ya da bir fikir doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Bugün işin çoğunu eylemleriniz yapıyor gibi görünse de, artık sözleriniz akılda kalıcı olabilir bu da en iyi halinizi sergilemenizi önemli hale getirir. Uzun süredir devam eden sorunlar ve geçmişle ilgili kararlar artık daha doğal gelebilir. Nihayet biraz eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz!

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü egolarınız yüzünden, ikilem yaşadığınız bu gün içinde, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Eski anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda farklı konularda yoğunlaşmalısınız.. Enerjiniz güzel

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ufak tefek sorunlar içerisinde bulabilirsiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşmak için mücadele etmekten yanasınız. Köşenize çekilip beklemek tam olarak size göre değil. Tembellik etmek istemiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Yoğun süreçtesiniz ve bundan da en iyi şekilde yararlanmaya çalışın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme arzularına duyduğunuz gizli tepki, fazlasıyla hissediliyor. Bugünlerde birden çok kişinin ilişkinize yönelik sorgulamaları ve size yönelik de eleştirileri olabilir. İşinizle ilgili zorlukların üstesinden geliyorsunuz. Ama zorluklar da gelmeye devam ediyor. Bu konuda umut bağladığınız odaklar sizde hayal kırıklığı yaratabilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını bugün göreceksiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 55" R
Ay
Koç
25° 12' 14" R
Merkür
Başak
18° 22' 22" R
Venüs
Terazi
26° 16' 48" R
Mars
Yengeç
08° 53' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 45"
Satürn
Balık
15° 07' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 22"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>