Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rahatlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha aktif adımlar atacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atın. Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize ulaşabileceğini anlamına geliyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Sabit ihtiyaçlarınız dışına herhangi bir harcama yapmak istemeyeceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Daha sabırlı davranın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerinizi mantığınızla birleştirmelisiniz. Bugün alacağınız kararları tek bir bakış açısıyla almak yerine üzerine neler koyabileceğinizi, bu şartlarla ne sonuçlar elde edebileceğinizi iyi düşünün. Geri dönüşü olmayan, iz bırakan konuların sizi yaraladığı zamanlara gidin ve orada yaşadıklarınızdan ders alarak bunlardan farklı bir yol izleyin.

5 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Balık burcu. Duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek ve ilişkilerinizi derinleştirmek için harika bir gün olabilir. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. İçsel bir yolculuğa çıkmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak için zaman ayırmanız önemlidir. Ayrıca, geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirmek için ideal bir zaman olabilir. Enerjinizi mantıklı bir şekilde yönlendirerek başarıya ulaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp dinlenmek için de bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için ihtiyaç duyduğunuz şeyi yapmaktan çekinmeyin. Bugün kalbinizin sesini dinleyin ve hayatınızın doğru yönde ilerlemesini sağlayan kararlar alın.Umarım bu burç yorumu size yardımcı olur!

5 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim sektöründe çalışan bir Balık burcuysan planlamalarının dışına çıkmak seni strese sokabilir. Sakin kalarak krizi yönetmelisin. Bir süredir çevrenle iletişim anlamında sorunlar yaşıyorsan, bazı detayları kafanda çok büyüttüğüne kanaat getirebilirsin. Akşam saatlerini meditasyon veya yoga yaparak geçirebilirsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin hızlanmasını isterken buna ne kadar hazır olduğunuzu düşünmelisiniz. Gündelik yaşantınızı daha etkin ve pratik yaşamak konusunda destek almanız gerekebilir. Ani çıkışlardan kaçınmanız fiziksel sıkıntılar yaşamanızı önleyecektir.

5 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sorunlar olabilir. Maddi konularda kısmetler olabilir. Paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ortaklarınızla birlikte karar alıp riski azaltmaya çalışabilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cazibenizin artacağı ve aşk konusunda ilgi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinizle aranızda geçebilecek kıskançlık problemlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

5 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde olması muhtemel bir tartışmanın seni etkilemesine izin vermemelisin bugün. Herhangi bir taraf seçmek yerine olayları yatıştırmaya çalışmak senin için daha iyi olabilir. İnsanları sakinleştirmek için heyecanlı davranışlardan uzak durmalı ve mantığa sığınmalısın.

5 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün bazı şeyleri kendinize saklama eğiliminde olsanız da biriyle zihinsel olarak bağlantı kurmanın tam zamanı. Her ikinizin de daha güçlü hissetmesini sağlayan adil ve dengeli bir alış-veriş gerçekleşebilir. Gün, umutlarınızı ustalıkla yükseltir ve bağ kurma, bir ekiple çalışma veya işbirliği yapma ihtiyacınızı harekete geçirir. Eğer sınır koymazsanız, arkadaşlarınızla etkileşim bazen enerji verici, bazen de yorucu olabilir. Sosyal yaşamınıza veya mutluluk hedeflerinizi gerçekleştirmeye daha fazla enerji ve çaba harcayacaksınız. Hayallerinizi gerçekleştirmeye ve hayatınızın sosyal yönüyle ilgilenmeye hazırsınız. Bu, yenilikçi yöntemler ve planlar için iyi bir zaman olabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere önyargılı olmamalısınız. Dostlarınızı ihmal ettiğinizin siz de farkındasınız.

5 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

5 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, tatil konuları gündeme gelebilir. Seyahat, eğitimle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı takındığınız bazı katı prensiplerinizden vazgeçmediğiniz takdirde, kalıcı bir beraberlik sağlamanız zor gözüküyor. Aşka bakışınızla ilgili bazı yeni düzenlemelere ihtiyacınız var. Kişilik farklılıklarından doğan sorunlarortamında gerginliklerin yaşanmasına neden olsa bile, siz tavrınızı asla değiştirmeyin. Böylece olgunluğunuzu da göstermiş olursunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemseyin

5 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>