Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmiş Karşına Çıkıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmalısınız. Duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Hızlı hareket etmek, zorlanmanıza neden olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşık etkiler alıyorsunuz ve bu daha fazla sorun yaşamanıza neden olabilir. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirleme konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Koşullara uygun hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkınızı savunmak zorunda kalacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Benzer durumları daha önce yaşadıysanız şimdi ne yapmanız gerektiğini bilmek daha kolay olacaktır. Bugün farklı ortamlar ve gündemler tercih etmenin, bunları hayatınıza dahil etmenin önemini bir kez daha hatırlayabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimdeki inceliğiniz sayesinde yanınızdakilere destek olabilir, onları rahatlatabilirsiniz. Ancak, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemelisiniz. İçsel dengeye odaklanmak ve kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. Enerjinizi doğru yönlendirmek, hobilerinize zaman ayırmak veya rahatlama teknikleri kullanmak size iyi gelecektir. Kendinizi yeniden motive etmek için yapıcı düşüncelere odaklanın ve geleceğe umutla bakın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşleri olan bir Balık burcuysan, onlara her zamankinden daha korumacı davranabilirsin. Gelecekte popüler olabilecek eğitimlere katılmak isteyeceksin. Bugün, geçmişteki bir anı gözünde canlanabilir veya geçmişe dair bir eşyanı görmen duygusal anlar yaşamana sebep olabilir. Akşam saatlerini ailene ayırabilirsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Algıda seçicilik kavramına kafa yorabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir mantığa oturtmak, bunlara göre hareket etmek isterken neyi düşüneceğinizi seçmek önemli olacaktır. Sorumluluklarınızın değişeceği gelişmeler gündeme gelebilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı uğraşlar ve aynı zamanda uzaklarla ilgili işler hayatınıza hareket vererek getirebilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele ile geçen bir süreç yaşadınız ve bugün sanki öfke patlaması yaşıyorsunuz. Ruh halinize hakim olmayı başarmak zorundasınız.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapılması gereken işler ve günlük görevlerin planladığın gibi işlemeye devam edebilir. Her şeyin programa uygun gitmesi sana boş zaman yaratabilir bugün. O yüzden bu zamanı kendini geliştirip yeni şeyler öğrenmek adına değerlendirmelisin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, şimdibenzer ideallere ve bakış açılarına sahip insanlara yöneliyorsunuz ancak aynı zamanda bu konuları genişletebilecek veya size yeni şeyler veya fikirler sunabilecek insanlarla etkileşimde bulunmaktan da mutlusunuz. Olumlu, mutlu ve ileriye dönük insanları hayatınıza çektiğiniz veya mevcut ilişkilerinizin biraz daha heyecanlı olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Birisine bir fikirle veya bir konu hakkında benzersiz bir bakış açısıyla ilham verebilirsiniz. Birisinin sınırları aştığını hissedebilirsiniz ve tepki olarak kendinizi korumacı hissedebilirsiniz. Daha sonra pişman olabileceğiniz sözler sarf etmekten kaçının.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ve gerekli önlemleri almıyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarınızın olumlu sonuç getirmesini istiyorsunuz. Bu noktada, bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmemelisiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında güzel destekler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki güçlü kişilerin desteği sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş, sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yetenekleriniz, sizi hedeflerinize adım adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz çatışmalara neden oluyor. Bugünlerde alış veriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 47" R
Ay
Koç
26° 57' 51" R
Merkür
Başak
18° 35' 26" R
Venüs
Terazi
26° 25' 23" R
Mars
Yengeç
08° 57' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 11"
Satürn
Balık
15° 07' 15"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 37"
Lilith
Terazi
09° 10' 09"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>