Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kıskanılıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2024, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha sabırlı olmalısınız. Birlikteliğinizin gidişatını tamamen değiştirme arzunuz var ancak bunun için zamana ihtiyacınız olabileceğini de unutmayın. Belirsizlikleri tamamen geride bırakmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha zorlayıcı olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda biraz zorlanabilirsiniz. Planlı ve programlı hareket edebildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızla ilgili rahatsızlıklarınız size yeni bir yol düşünme fırsatı sunabilir. En azından bunun çabasını göstermek, bağımlı olduğunuzu fark etmenize ve bundan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

9 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba, bugün Balık burcu için romantik ve duygusal bir gün olabilir. İlişkilerinizde derin bağlar kurmak ve duygularınızı ifade etmek için harika bir zaman olabilir. İş hayatında ise yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Enerjinizi doğru yönlendirmek ve hedeflerinizi belirlemek için iyi bir gün olabilir. Ancak, duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, bu yüzden kendinizi anlamak ve dinlemek için zaman ayırmanız önemlidir. Unutmayın, kendinizi beslediğinizde daha iyi bir denge sağlayabilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, projelerini destekleyecek bütçe veya destek alabilirsin. Ev arkadaşınla birtakım konularda yaşadığın uyuşmazlıklar alevlenebilir. Keskin bir karar vermen gerektiğini anlıyorsun. Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan,arkadaşların tarafından kıskanıldığını fark edebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarına vakit ayıracaksın.

9 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ve uğraşlarınıza emek vermek, hayatınıza bir anlam katmak adına bir şeyler yapma isteğiniz baskın gelebilir. Bunları bir soruna dönüştürmeden hareket ettiğinizde daha az yorulduğunuzu, daha az mutsuz hissettiğinizi görebilirsiniz. Tek bir bakış açısının sizi taşıyacağı noktaları bu şekilde fark ettiğinizde, hayatınızı şekillendirmeniz daha kolay olacaktır. 

9 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda öngörülü davranmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Bazı konuların netlik kazanması gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Değişik fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızı düzeltmek için göstereceğiniz aktif çaba karşı tarafın hoşuna gidebilir zira diğer küslükleri de sonlandırmak için uygun bir gün.

9 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine güvenerek atacağın bir adım sayesinde kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Bazı konularda fazlaca düşünmeye gerek yok. Kendine inan ve ona göre adım at. Bu konularda sana destek olacak bir sürü sevdiğin insan olacak.

9 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün son başarılarınızın ödüllerinin tadını çıkarabilir veya yeni hedefler düşünüp belirleyebilirsiniz. İnsanların desteği sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya motive eder ancak bazı şeyler yine de havada kalabilir. Büyük kararlar vermeden önce bekleyip görmek daha iyi olabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, bir yanlış anlama veya korku kendinizi biraz güvensiz hissetmenize neden olabilir. Teknik veya zamanlama sorunları akışı kesintiye uğratabilir. Etrafınızdaki insanların normalden biraz daha fazla ilgiye ve duyarlılığa ihtiyaç duyduğunu fark edebilirsiniz. Sükûnetinizi korumaya çalışın ve zihninizi meşgul edecek aktiviteler arayın.

9 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmemeli. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullarda bazı zorlanmalar olacaktır.

9 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

9 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer,hayatınızda önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

9 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızı nazardan koruyun! Dost, düşman bütün gözler üzerinizde. Bugün her şeyin sürekli yolunda gitmesi sizi hatalı davranışlara itebilir, şansınızı fazla zorlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri sarsabilecek davranışlarda bulunmaktan kaçının. Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duymanız mümkün. Kuruntulu ve karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun

9 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>