Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmacısınız Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz üzerinde daha baskın davranmak isteyebilirsiniz. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru yaklaşımlar sayesinde mutluluğa ulaşma şansınız bir hayli yüksek.

Mesleki olarak atağa geçmeye hazır olmalısınız. Sezgilerinizin bu konuda size fazlasıyla yardımcı olma ihtimali var. Doğru girişimler, başarıyı da beraberinde getirebilir. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile üyeleriyle aranızdaki iletişimin boyutunu düşünebilirsiniz. Size fazla gelen ya da eksik gördüğünüz konuları gündeme getirerek bugüne kadar fark edilmeyen sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Kendinizi en iyi hissedeceğiniz yerlerden birinde buna gölge düşürecek hiçbir şeye müsaade etmemelisiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, ilişkilerde dengeyi sağlamak ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için harika bir gün. Empati göstermek, paylaşımda bulunmak ve karşılıklı anlayışı desteklemek ilişkilerinizi güçlendirebilir. Sevdiklerinize sevgi ve ilgi göstermeyi unutmayın.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Balık burcuysanız, sevgilinizin size karşı olan davranışlarını anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Bu durum kafanızda soru işaretlerine yol açacak. İçinizi rahatlatmak için partnerinizin telefonunu inceleyebilirsiniz. İş çıkışında arkadaşınızın yemek davetine hayır diyemeyeceksiniz. Güzel bir akşam sizi bekliyor.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınandıkça dibe vurduğunuzu düşünebilirsiniz. Buna bir son vermek için sadece istekli olmanın değil, somut bir çabanın da gerekli olduğunu unutmamalısınız. Hayatınızdaki tüm fazlalıkları, sizi aşağıya çeken her şeyin bir listesini yapın ve hafta sonuna bu listeye tik atarak girin.

11 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kişisel konularda kırıldığınızı hissedebilirsiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, uzun zamandır biraraya gelmediğiniz kişileri arayacak ve hal hatır soracaksınız. İletişime önem verebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Paylaşımlarınız konusunda yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz sürece hata yapmadan devam edeceksiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kalbini kırdığın insanlardan özür dilemen gerekecek. Çevrende yanlış anlaşılmalarla veya eksik iletişimlerle zorda bıraktığın kişiler olabilir. İğneyi kendine batırıp davranışlarından sorumluluk alman gerekebilir.

11 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, gün sessiz, rahat ve yavaş bir tempoyu teşvik ediyor. Aynı zamanda bağlantı kurmayı ve kalabalıklara karışmayı da destekliyor. Fikirlerinizi, sevginizi, yaratıcılığınızı veya zamanınızı başkalarıyla paylaşmanız için teşvik ediliyorsunuz. Kendinizi ifade etmek için konfor alanınızın biraz dışına çıkmak için güzel bir gün. Merhamet ve kabullenme güçlü bir şekilde hissedilir. Kendinizi özgürce ifade etmekten sizi alıkoyan sınırlayıcı tutumları, sorunları veya durumları sona erdirecek koşullar vardır. Kendini geliştirmeye odaklanma zamanı. Yaratıcısınız, başkalarının gözden kaçırdığı bilgileri topluyor ve insanlarla taze, ilham verici yollarla bağlantı kuruyorsunuz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz. Yapmak istediğiniz projeler için daha derin çalışmalar içindesiniz. Herkesin farklı bir tarzı var. Davranış biçiminizde, sınırlarınızı zorlama durumu var.

11 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

11 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mucize her yerde. Gök cisimleri, uzay, doğum, yaşayan her canlı bir mucize. Mucizelerin sana gelmediğini düşünüyorsan yanılıyorsun.

11 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor.

11 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>