Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmiş Gündeminde! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha etkin adımlar atma şansınız var. Önem verdiğiniz her şeyle daha yakından ilgilenmek isteyeceksiniz. Koşullar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu edeceksiniz. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Değişimlerden yana da istediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ona göre adımlar atın. Harcamalar söz konusu olduğunda abartıdan kaçınmanız gerekmekte. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Elinizden gelenin en iyisine odaklanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seyahat planları yapabilirsiniz. İçsel sorunları çözmek, bazı taşları yerine koymak ve bazılarını da kaldırmak adına bu gerekli olabilir. Bakış açınızı, işinizi, düşüncelerinizi genişletecek fikirlere açık olmalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcu insanları için duygusal bir gün olabilir. İçsel dünyanıza biraz zaman ayırıp kendinizle ilgili derin düşüncelere dalabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminiz bugün oldukça anlamlı ve samimi olabilir. Enerjinizi pozitif ve yapıcı yönlere kanalize ederek, iç huzurunuzu ve dengeyi korumanız önemli olacaktır. Unutmayın, kendi duygusal ihtiyaçlarınıza da zaman ayırmalısınız. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Gerçeklerle yüzleşmen gereken bazı durumlarla karşı karşıya kalabilirsin. Her ne olursa olsun ‘geçmiş geçmişte kalmış’ diyeceksin. Havaların sıcak olması seni bunaltabilir. Bugünlerde evden dışarıya adımını atmak istemeyeceksin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapabilir, hem zihinsel hem de fiziksel olarak yenilenebilirsiniz. Kariyerinizde yeni adımlar atmanızın önü açılabilir, görüştüğünüz kişilerin söylediklerini dikkate almalısınız. Kendinize daha iyi bakmak konusundaki tereddüt ve ertelemelerden sıyrılmalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yaratıcı alanda daha akıcı ve iyimser hissedebilirsiniz. Aynı zamanda uzaklar ve yabancılarla ilgili konular da sizi daha çok mutlu edebilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz ve sevdikleriniz için bir tatil planı oluşturabilirsiniz son 6 ayın en huzurlu dönemine giriyorsunuz tadını çıkarmanız ve geçmişi irdelememenizde fayda var.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile üyeleriyle aranızdaki iletişimin boyutunu düşünebilirsiniz. Size fazla gelen ya da eksik gördüğünüz konuları gündeme getirerek bugüne kadar fark edilmeyen sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Kendinizi en iyi hissedeceğiniz yerlerden birinde buna gölge düşürecek hiçbir şeye müsaade etmemelisiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, hayatınızı yükseltme isteği bugün güçlü, sizi etkili bir şekilde motive ediyor ve size olumlu bir amaç duygusu kazandırıyor. Bu durum özellikle kişisel hayatınızda, aile veya ev içi meselelerde belirgindir. Açılmak, daha fazla iletişim kurmak ve yaşam koşullarınızı iyileştirmek gündeminizdeki değişiklikler arasında olabilir. Artık ihtiyacınız olmayan şeylerden kurtulmak güzel bir ilk adım olacaktır. İlerleme adına neler yapılabileceğini görmek her zamankinden daha kolay! Ayrıca zor konuları gündeme getirmeyi ve bir şeyleri açığa çıkarmayı daha kolay bulabilirsiniz. Ailenizle daha iyi bir uyum hissi veya ev ortamında güzellik ve huzur için iyi bir zaman olabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili balıklar, yakın çevrenizle olan bağlarınızın güçleneceği bir gün. Zihinsel olarak biraz dağınık hissedebilirseniz. Ekonomik anlamda refah seviyenizi yükseltecek yeni kişilerle tanışabilir veya yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün verdiğiniz kararlar hayatınızda uzun vadede etki edecek kararlar olacaktır.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 49' 11" R
Ay
Yengeç
23° 55' 08" R
Merkür
Akrep
15° 25' 34" R
Venüs
Yay
07° 10' 19" R
Mars
Yengeç
25° 38' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 19" R
Satürn
Balık
13° 08' 29"
Uranüs
Boğa
26° 12' 50"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 06"
Lilith
Terazi
12° 53' 16"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>