Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uyarıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz olsun ya da olmasın kendinizi duygusal olarak yoğunluk içerisinde hissedeceksiniz. Mantıklı adımlar attığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır. Sezgilerinizin de size yardımcı olabileceğini unutmamalısınız.

Mesleki açıdan daha bilinçli olmalısınız. Gerekli olan adımları atmayı başardığınız sürece başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanız çok da zor olmayacaktır. Daha sabırlı adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. Gerekli olan adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Odaklanmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali ortaklarınızla aranızda duygusal bağlar oluşabilir. Duygularınızla hareket ettiğinizde işlerin zorlaştığı dönemleri hatırlayın ve bu durumu toparlamaya çalışın. Daha dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz için uygun bir gündesiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel sakinliğinizi ve dengeyi bulabilirsiniz. İçgüdülerinize güvenerek adımlarınızı daha sağlam atabilirsiniz. Özellikle duygusal konularda sezgilerinize kulak vermek size yardımcı olacaktır.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerdeseyahatlerin artabilir. Yeni yerler görmek işine karşı olan motivasyonunu arttıracak. Kendin için en doğru işi seçtiğini bir kez daha anlayacaksın. Üst kat komşunun geç saatlerde fazla ses yaptığı için seni rahatsız edebilir. Karşındaki kişiyi kırmadan uyarmak isteyebilirsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılık bulamadığınız, bulsanız tatmin olmadığınız durumlar karşısında şartları daha fazla zorlamamalısınız. Bugün yapmak, yaşamak istediklerinizi planlayın. Hayatınızı bir çıkmaza dönüştüren değil, önünü açık hale getiren beklentilerinize zaman ayırdığınızda asıl mutluluk kaynağının kendi içinizde olduğunu göreceksiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevgili balıklar, bugün biraz kararsız ve bulanıksınız. Önemli kararlarınızı biraz erteleyin. Önünüzü göremiyorsunuz fakat hisleriniz size gerçeği gösteriyor. Risk içeren konularda adım atmayın. Sağlık sorunlarınız tetiklenebilir, kendinize zaman ayırın.

9 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabır göstermeniz gereken konularda kendinizin farkında olacak ve bilinçli seçimler yapabileceksiniz. Duygusal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenize/eşinize karşı tutumlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Onların ertelenmiş ya da dinlenmemiş fikirlerinin olması bir huzursuzluk oluşturabilir. Bugün bunun önüne geçebilmek adına aile olmanın gereklerini yerine getirecek bir adım atabilir, herkesi bir araya getirerek sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, güne başlarken üretken olma arzunuz güçlü, aynı zamanda gözlemleme ve düşünme ihtiyacınız da artıyor. Duygularınızı ve son olayları işlemeye meyillisiniz ve bu da oldukça yararlı olabilir. Yeni aktivitelerle ilerlemek yerine, var olanı keşfetmek için zaman ayırıyorsunuz. Nitekim, aceleci hareketler ve kararlar sizi geriye götürebilir. Özellikle insanların desteğini almayı hedefliyorsanız, şimdi rüzgarı karşınıza almamaya dikkat edin. Özel ve duygusal konular odakta ve şu anda gelişme eğiliminde. Sezgileriniz çok yüksek. Birisi destek için size yaslanabilir ve siz de bundan çok fazla duygusal tatmin elde edebilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma yaşantınızda hassas ve alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Sessiz kalmakla, birçok sorunu içinizde biriktiriyor olmanız sizi yoracak ve sıkacaktır.

9 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir ancak ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

9 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>