Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eskisi Gibi Değilsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Daha kontrollü olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için biraz daha mücadele etmeniz gerekiyor. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Elinize geçen maddi gücü doğru anlamda değerlendirebildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak. Daha etkin adımlar atmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş arkadaşlarınızla aranızdaki iletişim zedelenebilir. Gerçeklerle yüzleşmenin getireceği bazı sorunlar karşısında önemli olanın işiniz ve kazancınız olduğunu kendinize hatırlatarak profesyonel davranmalısınız. Bu düşüncede olmayan kişileri fark etmeniz uzun sürmeyecektir; kendinizi yıpratmayın.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel huzur ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Duygusal konularda hassas bir tutum sergileyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak meditasyon veya yoga gibi aktivitelerle zihninizi dinlendirebilirsiniz. Bu dönemde iç sesinizi dinlemek ve duygularınıza odaklanmak size ilham verebilir. Yakın ilişkilerde anlayışlı ve şefkatli olmaya özen göstermelisiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stilinde birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Bugün giyim ve aksesuara olan harcamaların artabilir. İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerinin vurdum duymaz tavırları seni rahatsız etmeye başlıyor. Sevgilinin ilişkinize eskisi kadar değer vermediğini düşüneceksin. Bu sefer ilişkiyi toparlayan tarafta olmak istemiyorsun.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve manevi yönden güçlü olmak adına bazı girişimlerinizin olmasını isteyebilirsiniz. Ailenizin ya da çevrenizdeki kadın dostlarınızın desteğini bekleyebilirsiniz. Amacınızın peşinde olmanız gereken bir gündesiniz; ilk desteği bu aşamada göreceksiniz. 

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çok çalışabilirsiniz. Yeni kararlar için acele etmeyin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşamınıza ağırlık vermeniz içsel dengenizle buluşmanızı bir nebze olsun kolaylaştırıyor. Kendinizi ifade edin, fazlası değil.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bildiğiniz yolda bilmediğiniz bir şeylerle karşılaştığınızda buna nasıl tepki vermeniz gerektiğini iyi düşünmelisiniz. Hayatınızı illa bir şeye bağlı olarak yaşamak istiyorsanız bir değişim ihtimaline bağlayabilirsiniz. Sabrınızı korumak ikili ilişkilerde kırıcı ve kalıcı hasarlar oluşmasına engel olabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eksik, kaybolmuş veya gizli bir şeye rastlayabilir veya onu ortaya çıkarabilirsiniz. Gün boyu, duygularınızı ve fikirlerinizi anlamlandırma eğiliminde olursunuz, bu da sizi insanlara karşı biraz mesafeli tutar. Anlaşmalara varmak veya en azından bir anlayış noktasına ulaşmak zihninizi boşaltmak için iyi olabilir. Bir kişinin veya durumun yeni bir yönünü görebilirsiniz ve biri sizi yeni bir ışıkta görebilir ancak düşüncelerinizin ileride değişmesine açık olun. Etrafınızdakiler ikna edicidir, konuşmalar özellikle etkileyicidir ve insanlar da sizin uyumlu tavrınıza çekilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında sorunlar çıkacaktır.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önünüzü göremediğiniz ve içsel sıkıntınızın artış gösterdiği günlerdesiniz sevgili balıklar. Biraz teslimiyet iyi gelecektir. Nedenleri sorgulayın, hatayı kendinizde arayın. İyi düşünün, radikal kararlar için uygun zamanlar deği

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>