Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişim İçindesin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şey daha iyiye gidebilir. Olumsuzluklara takılı kalmamalı ve ilişkinizi çıkmaza sokmamalısınız. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Zorluk yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru bildiklerinizi uygulamaya devam etmeli ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Daha bilinçli olmanın yollarını arayın.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Gelir ve gider arasındaki zorlukları her açıdan ortadan kaldırmayı başarabileceksiniz. Dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali ortaklıklar gündeminizde yer bulabilir. Herkesin birbirini destekleyeceği, taşıyacağı bir sistem olması pürüzleri azaltacaktır. Anlayış ve güvenin hakim olması gereken bir gündesiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal yönden hassas olabilir ve içsel zorluklar yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde sabırlı olmalı ve empati göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak, bugün size iyi gelebilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Merkür, geri gidiyor. Çevrendeki kişileri fazla yargılıyor olmak seni egoist biri olarak gösterebilir. Çevrendeki kişilere karşı daha anlayışlı olmalısın ve empati kurmayı da ihmal etmemelisin. Gece yediğin sağlıksız besinler mideni rahatsız edebilir. Kendine yeme düzeni oluşturmak isteyeceksin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinin gündemi yoğun olabilir. Yapılması gerekenler,bölümü, maddi denge ve birtakım ihtiyaçlarla ilgilenmeniz beklenebilir. Birbirinizi doğru anlamanın doğru karar vermekte önemli olduğunu unutmayın; sorunların büyümesine prim vermeyin.     

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda keyifli hissedebilirsiniz. İşlerinizde fazla müdahaleci davranabilirsiniz. Fikir dünyanızdaki konuları çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeylerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Sanatsal işlerinizle ilgilenecek fırsat yaratabilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planların çok iyi işliyor. Profesyonel ve finansal başarılar var. Kaynaklarını bilgece kullan. Cesur ve iddialı seçimler yap. Mükemmel başarı mümkün olacak. Seninle aynı vizyonu paylaşan kişilerle karşılaşabilirsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal ile sıradan olan şeyleri dengede tutun. Artık ideallerinize adanmış gibi hissedebilirsiniz ama idealleriniz gerçekliklerle uyumlu olmalıdır. Önemli kararlar aldığınızda dikkatli olun.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın bir ilişkide eski tartışmaları yeniden düşünmek veya bunlara geri dönmek mümkündür ancak aynı zamanda aile, ev hayatı ve daha sonrameseleleriyle ilgili gecikmelere ve geri dönüşlere de işaret edebilir. İster eski konuları yeniden gündeme getirmek, ister önceki bir bağlantıyı yeniden ele almak olsun, bir şekilde geçmişe bakabilirsiniz. Son zamanlarda başladığınız bazı şeylerin biraz rötuşa ihtiyacı olabilir. Bu, ilk seferde çok hızlı veya çok meşgul olduğunuz için fark etmediğiniz şeyleri gözden geçirmek, incelemek ve yeniden düzenlemek için mükemmel bir zamandır. İletişimler biraz karışabilir ancak bunun yol açtığı gecikmeler durumunuzu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, siz düşünmek istemeseniz de sorumluluklar gözünüzün içine bakıyor. Plansız programsız davranmanız her şeyi gözünüzde büyütmenize sebep oluyor. Kararsızlığı bırakın. Kafa karışıklığınız sağlığınızı da etkiyor. Küçük te olsa bir yerden başlayın.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner veya ortağınızla ilgilenebilirsiniz ancak sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 55' 24" R
Ay
Yengeç
25° 15' 38" R
Merkür
Akrep
15° 34' 56" R
Venüs
Yay
07° 17' 52" R
Mars
Yengeç
25° 41' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 01" R
Satürn
Balık
13° 08' 14"
Uranüs
Boğa
26° 12' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 08"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 49"
Lilith
Terazi
12° 53' 57"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>