Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Pürüzlerden Etkilenmiyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Sizi motive edebilecek yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrollü olmanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzaklaşacaksınız. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki dengeyi de korumayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya yoğun bir giriş yapabilirsiniz. Kısa vadeli olan hiçbir şeyin uzun vadede sizinle kalması için uğraşmamalısınız. Zamanınızı ve eforunuzu daha kalıcı ve önemli konulara ayırdığınızda bunların kaygısından uzaklaşacaksınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün, kişisel gelişim ve ruhsal büyüme konularında daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz. Meditasyon, yoga veya spiritüel çalışmalar size yardımcı olabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızdaki yöneticilerinizin size karşı olan davranışlarından rahatsız olabilirsiniz. Farklı bir departmana geçmek için harekete geçeceksiniz. İlişkisi olan Balık burcuysanız, evliliğe daha sıcak bakmaya başlıyorsunuz. Evlilik hazırlığı yapmaya yavaş yavaş başlamak isteyeceksiniz. Ufak tefek pürüzler çıksana önüne bakmaya devam etmek istiyorsunuz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin ve herkesin kötü bir gidişatının olduğunu düşünerek ihtiyacınız olan iyiliği bulamazsınız. Çevrenizin, duygusal sorumlulukların uzağında kalmak sizi de isteklerinize yakınlaştırmayabilir. Özelliklenoktasındaki beklentileriniz ve alabileceğiniz destekler konusunda işlerin kendiliğinden olmasını düşünmek yerine hamle yapmaya çalışmalısınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. İstediğiniz değişiklikleri yapmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Bazı işleri akışına bırakmak sizi rahatlatabilir. İş hayatınızdan gelecek paralar olabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleyerinizde insanların kendi haklarını savunmasına müsade edin ve bu süreçte herkesin özgür iradesinin önemli olduğunu her zaman hatırlayın.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sağlığın çok iyi olabilir. Kendini genel olarak çok daha enerjik ve iyi hissedebilirsin. Fiziksel olarak özellikle kuvvetlendiğini görmek sana çok iyi gelecek. O yüzden gün içerisinde daha aktif olabilirsin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık,veya sağlık alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi iyileştirme arzusu bugün güçlü. Günlük işlerinizle ilgilenmek güç verir. Günlük rutinlerinize hakim olmak, yöntemlerinizi ve uygulamalarınızı geliştirmek, şu anda kendinizi iyi hissetmenin ideal yoludur. Ayrıca işinizde avantaj elde etmek için iyi bir konumda olabilirsiniz. Birarkadaşınızla veya günlük işlerinizle ilgilenerek vakit geçirdiğiniz biriyle ilişkilerinizi yumuşatmak odak noktası olabilir ve oldukça başarılı olabilir. Doğal yeteneklerinizi veya hak ettiğiniz becerilerinizi tam anlamıyla kullanma şansınız olabilir. Aynı zamanda, iletişimlerinizden veya kişisel düşüncelerinizden değerli iç görüler ve belki de biraz ilham almaya hazırsınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuz, yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızdaki birlik, beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar veya sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı kuşkucu duygu ve düşünceler geliştirebilir ve kıskanç davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu durumun mutluluğunuzu sarsabilir. Dikkatli olun ve duygularınızın esiri olmayın. Mesleki projelerinizi gerçekleştirmek için zamanlamanızın uygun olmadığını kabul edin. Sorunları bir süre kendi akışına bırakın ve dikkatinizi başka alanlara yöneltin. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

11 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 23' 11" R
Ay
Boğa
22° 24' 44" R
Merkür
Başak
21° 48' 09" R
Venüs
Terazi
28° 31' 51" R
Mars
Yengeç
09° 55' 45" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 20"
Satürn
Balık
14° 59' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 23"
Lilith
Terazi
09° 21' 38"
True Node
Koç
06° 38' 22"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>