Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güzel Haberler Alıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Tercihleriniz konusunda daha dikkatli olmanız da gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Sorun yaşamayacağınız bir gün.

Daha sabırlı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken hiçbir şeyin sizi engellemesine ve kafanızı karıştırmasına müsaade etmeyin.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Gelir ve gider arasındaki problemleri ortadan kaldırmak için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik işlerinizi yaparken dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak durmanızda fayda var. Endişelerinizin farklı yönlere kaymaması, sizi amaçlarınızdan uzaklaştırmaması için kendinize bir disiplin, bir çizelge oluşturmanız gerekebilir. Hedeflerinize ulaştığınızda veya bir görevi tamamladığınızda kendinizi ödüllendirin. Bu, motivasyonunuzu yüksek tutmanıza yardımcı olacaktır.

11 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün sizin için ilişkilerinizde daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gereken bir gün olabilir. İletişim sorunlarını çözmek için daha sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Ayrıca duygusal konularda kararlar alırken mantıklı düşünmeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda romantik anlar ve keyifli sohbetler sizi bekliyor olabilir. Sağlık açısından ise beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Bugün daha fazla su tüketerek vücudunuzu temizlemeye çalışın. Enerjinizin yükseldiği bir gün geçirebilirsiniz. ?

11 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak güçlenmen özgüvenini yükseltiyor. Maddi durumunun iyileşmesiyle birlikte kendine küçük bir hediye almak isteyebilirsin. Uzun zamandır görmediğin yakın bir arkadaşından bebek müjdesi alabilirsin. Bu haber karşısında göz yaşlarına hâkim olamıyorsun.

11 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Popüler olana ilgi duymanız doğaldır. Ancak herkesin yapması ya da kullanması, geçerli, yeterli ve doğru olduğunu göstermez. Teknolojik cihaz seçimleriniz, eğitim ya da ilgi alanlarınızla ilgili harcamalarda bu detayı gözden kaçırmamanızda fayda var. Kendinizin farkında olun.     

11 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde sözleşmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizi sıcak tutmanızda fayda var. Sağlığınıza özen gösterin.

11 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hiç beklemediğiniz yanlış anlaşılmalarla güne başlayabilirsiniz bu da bir miktar moralinizi bozabilir. Gerilmeye hiç gerek yok.

11 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç sesini dinlemek sana daha iyi gelebilir. Algıların ve hissiyatının kuvvetli olacağı bir gündesin. Bazı olayların iç yüzünü daha kolay görebilir ve yaşadığın olaylar hakkında daha kolay çıkarımlar yapabilirsin.

11 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün değiştiremeyeceğiniz bir konuyu zorlamaktan kaçınmak ve beklenmedik bazı değişikliklerin kontrolünüz dışında gerçekleşebileceğini kabul etmek en iyisidir. Yoğun bir tempoya rağmen işleri dağınık bir şekilde yapıyorsanız kendinizi pek üretken hissetmeyebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilirsiniz ve birisiyle bağ kurmak tatmin edici olabilir. Uzlaşma veya ilişkileri iyileştirme ve onarma doğal olarak ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Finansal kaygıları paylaşmak rahatlatıcı olabilir. Bugün aynı zamanda etkileşimleriniz ve duygularınız aracılığıyla öğrenme yeteneğinizi de artırır.

11 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdealleriniz ve hırslarınız ön planda olacak. Acele kararlar verebilir ve mesleğinizle ilgili hatalara düşebilirsiniz. Dengeli düşünmeye ihtiyacınız var. Mesleki alanlarınızda başarınızı hızlı bir şekilde hızlandırmalısınız.

11 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

11 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler ön plana çıkabilir. Aile, ev, gayrimenkulle ilgili yeni düzenlemeler, kararlar gündeme gelebilir.Gününüz şahane geçsin.

11 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda kendinizi güven içinde olmak istediğiniz için, gerekli önlemleri almalısınız. Kariyeriniz ile ilgili yeni atılımlar yapmak istiyorsunuz. Bazı gizlilikler ilginizi çekebilir. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşmak için gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Bugün, olayları kendinizle bağdaştırmasını bilmelisiniz.

11 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 03' 35" R
Ay
Yengeç
23° 31' 59" R
Merkür
Aslan
06° 49' 55" R
Venüs
Yengeç
23° 49' 51" R
Mars
Boğa
20° 00' 59"
Jüpiter
İkizler
09° 25' 43"
Satürn
Balık
19° 23' 20"
Uranüs
Boğa
25° 58' 09"
Neptün
Balık
29° 55' 37"
Plüton
Kova
01° 15' 23"
Chiron
Koç
23° 21' 43"
Lilith
Terazi
00° 48' 21"
True Node
Koç
10° 37' 49"
Son Güncelleme : 06/07/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>