Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürpriz İptaller Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çözümler konusunda zorluk yaşamayacaksınız. İlişkinizden yana yaşanan her ne varsa onu çözüme kavuşturma şansınız var. Sınırların da yeniden belirlenebileceği bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalı, elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım yaklaşmanız gerekmekte. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Finansal olarak bazı karmaşıklıklar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Biraz daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizin yıkılması bir denge sorunundan kaynaklanabilir. Bugün bu dengenin iki yönlü olduğunu, sadece karşınızdaki kişiden değil sizden de kaynaklanan durumlar doğabileceğini düşünmelisiniz. İnsanları yönlendirmek yerine onların da hissettiklerine uygun bir şekilde yaşamalarına fırsat vermelisiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi hiçbir konuda yalnız hissetmeyeceksiniz. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan bir an önce kurtulma şansınız da var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden geleceksiniz. Sizin bu süreçte kendinize güvenmeniz gerekmekte. Olumsuzluklara takılı kalmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hata yapmamaya odaklanmanız gerekmekte.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Balık burcuysanız, sevgilinizle yaşadığınız tartışmalar yüzünden bugün planladığınız gibi başlamıyor. Uzun zamandır hayal ettiğin seyahati istemeseniz bile iptal etmek zorunda kalabilirsiniz. Düzensiz beslenmek artık iyide iyiye sağlığınızı bozdu. Bu süreçte beslenmenize dikkat ediyorsunuz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak özgür olmak, istediğiniz gibi kazanmak ve harcamak isteyebilirsiniz. Bunların normal ve insani istekler olduğundan emin olduğunuz kadar hiçbir şeyin tek başına yapılamayacağından da emin olmalısınız. Bugün size katkısı olabilecek olan her şeyin ve herkesin peşine düşerek ilham almaya çalışın.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ve rahat bir şekilde ifade etme imkanı bulabilirsiniz. Aynı zamanda sorumluluklarının da bilincindesiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim konularında başarısız olduğunuz noktaları görerek aydınlattığınız taktirde başarı ile ilerleyebileceksiniz. Arkadaş çevrenizden yardım isteyebilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için yorucu geçebilir biraz. Vaktinin çoğunu işe ayırmak ister istemez yorulmana sebep olacak çünkü. Günü daha rahat atlatabilmek için detaylarda kaybolmaman önemli olabilir. Kendine bir nebze de olsa zaman ayırabilmelisin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öncelikleriniz bugün hoş bir şekilde net. Önemli değişiklikler yapmanın ilk adımı olarak gördüğünüz için ev hayatınızı düzene sokmak mantıklı olabilir. Kendinizi daha düzenli, kontrollü ve hayatınızın zirvesinde hissetme misyonundasınız. Bugün hayatınızı daha bütünsel bir şekilde yorumluyor ve bundan yola çıkarak yeni yöntemler keşfediyor olabilirsiniz. Gün, hızınızı ve ruh halinizi dengelemenin bir yolunu sunar. Başkalarıyla ilişki kurma şeklinizdeki değişiklikler küçük olabilir ancak önemli gelişmelere yol açabilir. İş hayatında veya maddi şeylerle ilgili olarak, sıra dışı eşyalara ilgi duyabilir veya hayatınıza yaratıcı bir şeyler katan iyi bir keşfin tadını çıkarabilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları çok daha başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün tatil, eğlence, aşk, çocuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 50' 05" R
Ay
Boğa
28° 58' 24" R
Merkür
Başak
22° 39' 15" R
Venüs
Terazi
29° 05' 22" R
Mars
Yengeç
10° 11' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 52"
Satürn
Balık
14° 57' 39"
Uranüs
Boğa
27° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 59"
Chiron
Koç
22° 12' 15"
Lilith
Terazi
09° 24' 41"
True Node
Koç
06° 38' 39"
Son Güncelleme : 22/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>