Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Alerjilerin Artabilir! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gerçekleştirmek istediğiniz planlar doğrultusunda adım atarken daha bilinçli olmalısınız. Etkili yaklaşımlarınız sayesinde mutluluğa ve huzura ulaşmanız zor olmayacaktır. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Balık burcu bugünve kariyer hayatınızda, genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız; ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmamalısınız. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğinizde her şeyin daha zorlayıcı olabileceğini aklınızda bulundurmalısınız.

Bugün, elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirdiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel gücünüzü keşfedin ve çevrenizdeki insanlara faydalı olmak için kullanın. Sorumluluk bilinciyle hareket ederken, kendi duygularınızı anlamak için bu etkili olacaktır. Bugün kişisel gelişiminiz önemli fırsatlar bulabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel dünyanıza yönelebilirsiniz. Duygularınızı derinlemesine keşfetmek ve duygusal deneyimlerinizi anlamlandırmak için zaman ayırabilirsiniz. Kendinize şefkatle yaklaşarak, iç huzurunuzu ve dengeyi sağlayabilirsiniz. Ayrıca, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak aktivitelere yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bugünü kendinize ayırarak ruhsal anlamda beslenebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarına karşı gösterdiğin ilgi ve şefkatli tarafın artarken kendine karşı bencilleşiyorsun. İnsanların sorunlarına odaklanırken işlerinin aksadığını fark etmenle beraber günün geri kalanında yalnız başına zaman geçirmek isteyebilirsin. Ev temizliğinde aldığın sıkı hijyen önlemleri, alerjiye neden olabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir anı yalnız geçirmek istemeyebilirsiniz, ancak bu durum, kendinizle ilgili duyguları ve düşünceleri anlamanızı zorlaştırabilir. Bugün, ruhsal ve fiziksel olarak sizi iyi hissettirecek aktiviteler ve görüşmeler, bu engeli aşmanıza yardımcı olabilir. 

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Gün içinde rutin işlerinizi toparlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Aşkta kısıtlanmalar olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı kırgınlıkları telafi etmek zor olabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvence istediğiniz konularda sınanabilirsiniz. Özellikle bir ilişki içerisinde ciddiyet beklerken umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Temiz ve bakımlı olmanın sadece fiziksel olarak da mental olarak da sizi besleyeceğini unutmamalısınız. Yedikleriniz kadar sizi yiyip bitiren konular üzerinde de düşündüğünüzde bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. İş görüşmelerinde ya da çalışma yapmakla ilgili gündemler doğduğunda kalıcı bir karara varmak konusunda iyi düşünmelisiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, görevlerinizin bazılarını yerine getirmek için iyi bir gün olacak sevgili Balık. Nitekim, bugün erken saatlerde inişler ve çıkışlar olabilir. Size tamamen doğru gelmeyen tavizler verirseniz, başkalarıyla barışık ama kendinizle savaş halinde olabileceğinizi düşünün. Kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyorsa bu ihtiyacı görmezden gelmemeniz en iyisidir. Gün ilerledikçe zor sorunlarla başa çıkmayı daha kolay kılar. Fikirleriniz doğrultusunda hareket etmeye çok isteklisiniz ve şu anda kendi kendinizi motive etseniz de özel biri de sizi cesaretlendirebilir ve bu çok takdir edilir!

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendine yeni yeni geliyorsun. Becerikli işler yaptığın için bugün ödüllendiriliyorsun. Bir konu hakkında öğrenilmemesi gereken bir şeyi öğreneceksin, bu sana hayatı sorgulatacak. Okul ya da eğitime geri dönme yolunda bir adım atabilirsin. Kendine geldin demiştim, şimdi yeni ortaklıklar ya da kontratlar var önünde. İlerlemeye devam et. Merkür retro sebebiyle, yeni yapacağın anlaşmaları iki kere okumayı unutma lütfen.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Baskı yapmak işinize yaraya bilir. Her fırsatta bertaraf olmuş gibi gözüküyorsunuz. Verilen sınırlar içinde kendinizi savunmayı öğrenin. Kendi konumunuzu sarsmadan öfkeli insanlarla hızlı ve açık şekilde başa çıka bilirsiniz. Kendinizi zarardan koruyun.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hassasiyetiniz karşı cinsle aranıza girebilir. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve aşk hayatınızı şekillendirebilecek teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Mesleki konularda kendinizi ifade etmeniz çok kolay olacak. Olaylara daha gerçekçi bakacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde, grup çalışmalarında tavrınızı net olarak ortaya koymanız gerekiyor. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 13" R
Ay
Yengeç
18° 03' 10" R
Merkür
Akrep
14° 44' 50" R
Venüs
Yay
06° 37' 39" R
Mars
Yengeç
25° 27' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 36" R
Satürn
Balık
13° 09' 32"
Uranüs
Boğa
26° 13' 49"
Neptün
Balık
27° 40' 52"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Terazi
12° 50' 16"
True Node
Koç
06° 23' 41"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>