Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önyargılısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Balık burcu için bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade etme konusunda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu dönemde etkin yaklaşımlar sergilemeniz gereken bir süreçtesiniz. Anlaşılabilir ve net adımlar attığınızda, kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Balık burcu içinve kariyer alanında, içsel huzursuzlukları ortadan kaldırmaya çalışmanız gereken bir gün. Acil kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz ve bu durum, istenmeyen sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Sakin kalmayı başardığınız sürece, her şey daha olumlu bir yönde gelişecektir.

Bugün, Balık burcu olarak finansal güçten istediğiniz şekilde yararlanma fırsatını elde edeceksiniz. Maddi aksaklıkların ortadan kalkması için biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. Finansal kontrolü elden bırakmamanız önemlidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitimini aldığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Bilgilerinizi nerede ve ne şekilde sunacağınızı araştırmak, aklınıza yatan seçeneklerle ilgili olan kişilerle görüşmek size fayda sağlayabilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmadan yapmak istedikleriniz için fırsat bulamayabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Balık burcundaki kişiler için duygusal ilişkilerde iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. İş hayatında ise yeni fikirler üretmek ve yaratıcı projelere odaklanmak size başarı getirebilir. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu sağlamlaştırabilir ve stresli durumlarla daha iyi başa çıkabilirsiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların geçmişlerine fazla takılıyorsun bu durum ikili ilişkilerinde güven sorunları yaşamana neden oluyor. Özellikle bugün, yöneticinin bazı telefon konuşmalarına şahit olabilirsin. Önyargılı olmadan önce konuyu iyice anlamanı tavsiye ediyor savaş gezegeninin yavaşlaması.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşantınıza dahil ettiğiniz işler ve alışkanlıklar açısından önemli bir gündesiniz. Yenilenmek, dinlenmek, motive olarak çalışmak sizi olumlu yönde besliyor. Bugün hayatınızdaki olumsuz, gereksiz konuları belirleyebilir, tutumlarınızı değiştirebilir ve yaratıcı enerjinizi kullanarak yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmeniz zor olmayacak. Bugün yeni insanlar ya da yolculuklarla ilgili konular sizce ilginç fikirler getirebilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizdeki insanların niyetlerini takip etmeli ve dikkat etmelisiniz. Kendinize zaman ayırmayı tercih edebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğiniz ve beklentilerinizi karşılayacak düzeyde bir ev ortamı oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu bir taşınma şeklinde olabileceği gibi evinizde yapacağınız düzenlemelerle de söz konusu olabilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün bazı noktalarda gerginlikler olabilir, bu da üretkenliğinizi etkileyebilir veya sorumluluklarınızın her zamankinden daha ağır bastığını görebilirsiniz. Dikkat dağıtıcı şeyler ve endişeler yüksek ruh halinizi bozabilir. Karmaşanın ortasında ayakları yere basan biri olarak nesnel kalmayı hedeflemek iyi bir fikirdir. Enerjinizi başka yerlerde daha iyi kullanabileceğiniz halde bir çekişmeye kapılmaktan kaçının. Dikkat dağıtıcı şeylerin bol olması muhtemeldir ancak sağlam ve elle tutulur bir şey başarabilirseniz, günün sonunda kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balık burcu kemerlerini sıkıca bağla. Bir an önce yapılması gerekenleri yap ve verdiğin sözleri onurlandır. Sen ilahi evren tarafından korunuyorsun bugün. Becerikli biriçin ödüllendiriliyorsun. Epeydir merak ettiğin bir konu hakkında öğrenilmesi gereken her şeyi öğreniyorsun. Hayat yolundaki eğitim statün yükseliyor.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizle çelişiyorsunuz. Bu, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden de anlaşılıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmeniz gerekir. Bu tecrübeyi gelecek için yararlı olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun, aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorluklarla iyimser şekilde yüzleşin. Heyecan verici bir şey deneyin, ama dalkavukluk yapmayın. Fiziksel teşebbüslerden zevk alın, ama kendinizi zorlamayın. Risk almayı seviyorsunuz, ama enerjinizi dikkatle harcayın.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Bu korkuyu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Fırsatları kaçırmayın! Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>