Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Beklemediğin Olaylar Seni Bulabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Balık burcu için aşk ve ilişki hayatında duygularınızı açıkça ifade etme zamanı. Koşullara uygun hareket ederseniz, ilişkilerinizde olumlu değişimler gözlemleyebilirsiniz. Zorlukları abartmamaya özen göstermelisiniz çünkü huzurlu bir süreç içindesiniz.

İş ve kariyer alanında, odaklanma konusunda sorun yaşamayacaksınız. Durumunuza uygun adımlar attığınız sürece her şey yoluna girebilir. Ancak, odaklanma noktalarınızı biraz değiştirme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Finansal durumunuz bugün karmaşık görünse de, bu durumu aşmanız olasıdır. İçinde bulunduğunuz koşullara uygun hareket ettiğinizde, maddi durumunuz iyileşebilir. Ancak, sınırları aşmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Profesyonel yaşamınıza yeni bir yön vermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızı, etki alanınızı büyütmek, sıfırdan başlayacaksanız konumunuzu değiştirmek isteyebilirsiniz. Kadın ve anne figürlerin hayatınızdaki iyileştirici etkisini göreceğiniz bir gündesiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklardan kaçınmak için sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışın. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak ve duygularınızı dengelemek için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Bugün, maddi konularda dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

10 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kimse tarafından anlaşılmadığını düşündüğün için yalnız kalmak istediğin bir günün içindesin. Ailenden gelen bazı haberlerle günün dağılabilir. Ev işlerinden tek başına kalkamadığını fark edeceksin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, son dakika parasal ortaklıkların sürpriz bir biçimde bitebilir!

10 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda birçok yeniliğe kapı aralanabilir, kafa karışıklığı ve endişe yerini netlik ve huzura bırakabilir. Çevreniz, ilişkileriniz ve sorumluluklarınıza olan bakış açınız değişebilir, önemli kararlar alma sürecine girebilirsiniz. İş görüşmeleri ve kendinizi ifade etme konusunda daha başarılı olabilir, zıt kutupların uyumunu deneyimleyebilirsiniz.      

10 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Adımlarınızı daha sağlam atmalısınız. Ticari konularda mücadeleci yapınızı ortaya koyabilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ani değişimler söz konusu olabilir. Anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizden alacağınız destek sizi daha iyi bir konuma taşıyabilir.

10 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki bu her şeyi boşvermiş hallerinizin geçici olduğunu bilin. Aktiflik kafa karışıklığı getirebilir ancak iyi de gelecek.

10 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalbinize hem fiziksel hem de duygusal olarak iyi hissettirecek şekilde bakmalısınız. Yorulduğunuzda arayabileceğiniz insanlar olduğu için şanslısınız, bu şansınızı taze ve yüksek tutmak için bu insanlara olan bakış açınızı iyileştirmelisiniz. Kendinizi hayatınızdan uzaklaştırmayın.

10 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün başarılarınızı, performansınızı veya sorumluluklarınızı ön plana çıkarıyor. Uzun vadeli hedefler hakkında düşünmek ve planlamak için mükemmel bir formdasınız. Benzersiz içgörünüz veya zekanız spot ışığında olabilir. Son zamanlarda gözden kaçırdığınız bilgiler ortaya çıkabilir. Özel biriyle bir şeyler planlamak için iyi bir zaman olabilir. Hayatınızdaki insanlar, başkalarıyla yaptığınız konuşmalar, düşünme süreçlerinizi hızlandırdığı için kendinizle daha iyi temas kurmanıza yardımcı olabilir. Birisi sizi daha eksiksiz düşünmeye veya kendinizi daha eksiksiz ifade etmeye teşvik edebilir. Bu, özellikle danışmanlık ve tavsiye için iyi bir zamandır.

10 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kibir ile iyimserliği karıştırmayın. Eylemlerinizi dikkatle planlayın. Heyecanlı ve enerji dolusunuz, ancak kapılıp gitme riskiniz var. Enerjinizi daha yararlı görevlere yöneltmelisiniz. Insanları kırmadan arzularınızı tatmin edin. Özellikle fiziksel işlerde sınırlarınızı aşmayın.

10 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

10 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok büyük hızla gelişen olaylar var. Seçeneklerini dikkatle yeniden değerlendirmek için kendine zaman ayır. Yaratıcı çözümler sana geliyor. Şu an dinlenme, tatile çıkma zamanı olabilir. Kendine yeteri kadar zaman ayırmıyorsun. Bugün meditasyon yap, meditasyon sana çözüm sağlayabilir. Bir mum yakabilir, dilek dileyebilir, yoga yapabilir veya çakralarını açmak için doğaya çıkabilirsin. Sen kendi kendinin ilacısın.

10 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı kuşkucu duygu ve düşünceler geliştirebilir ve kıskanç davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu durumun mutluluğunuzu sarsabilir. Dikkatli olun ve duygularınızın esiri olmayın. Mesleki projelerinizi gerçekleştirmek için zamanlamanızın uygun olmadığını kabul edin. Sorunları bir süre kendi akışına bırakın ve dikkatinizi başka alanlara yöneltin. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

10 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>